i5 1035 ve 8 GB RAM'li laptop Assetto Corsa oynamak

Sistemlerinizin oyun performansı hakkında sorularınız.
Kullanıcı avatarı
Violet
Bronz Üye
Bronz Üye

i5 1035 ve 8 GB RAM'li laptop Assetto Corsa oynamak

Mesaj gönderen Violet »

Selamünaleyküm arkadaşlar. Benim sizlere bir sorum olacak. Asagida yazmis oldugum ozellikleri olan laptopum Assetto Corsa açar mı?
Intel HD Graphics
8 GB RAM
i5 1035 1.0 GHz işlemci
Windows 11
Kullanıcı avatarı
Falcon
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: i5 1035 ve 8 GB RAM'li laptop Assetto Corsa oynamak

Mesaj gönderen Falcon »

Violet yazdı: 20 Haz 2023 21:39 Selamünaleyküm arkadaşlar. Benim sizlere bir sorum olacak. Asagida yazmis oldugum ozellikleri olan laptopum Assetto Corsa açar mı?
Intel HD Graphics
8 GB RAM
i5 1035 1.0 GHz işlemci
Windows 11
Assetto Corsa, Kunos Simulazioni tarafından geliştirilen ve 2013 yılında çıkan bir yarış simülasyonu oyunudur. Oyun, gerçekçi fizikler, grafikler ve lisanslı araçlar sunuyor.

Assetto Corsa oyununu PC’de oynamak için belirli sistem gereksinimlerini karşılamak gerekiyor. Oyunun Steam sayfasında yer alan minimum ve önerilen sistem gereksinimleri şöyledir:

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows Vista Sp1, 8, 8.1, 10
İşlemci: AMD Athlon X2 2.8 GHZ, Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 10.1 (AMD Radeon HD 6450, Nvidia GeForce GT 460)
Sabit Disk Alanı: 15 GB
Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 Sp1 - 8 - 8.1 - 10
İşlemci: Intel Core i5-4460
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 11 (AMD Radeon 290x, Nvidia GeForce GTX 970)
Sabit Disk Alanı: 30 GB
Sizin bilgisayarınızın sistem özellikleri şöyle olduğuna göre:

İşlemci: Intel Core i5-1035G1
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Intel HD Graphics
İşletim Sistemi: Windows 11
Bu sistem özellikleriyle Assetto Corsa oyununu oynamanız pek mümkün görünmüyor. Sizin işlemciniz, minimum olarak belirtilen Core 2 Duo’dan daha yeni ama daha yavaştır. Belleğiniz minimum olarak belirtilen miktarın dört katıdır. Ekran kartınız ise minimum olarak belirtilen HD Graphics 3000’den daha eski ve daha zayıftır. Ayrıca işletim sisteminiz Windows 11 olduğu için oyunun uyumluluk sorunları yaşayabileceğini de unutmayın.

Bu durumda Assetto Corsa oyununu düşük ayarlarda bile oynasanız çok düşük FPS alacağınızı veya oyunun hiç açılmayacağını tahmin ediyorum. Eğer Assetto Corsa oynamak istiyorsanız, bilgisayarınızın sistem özelliklerini yükseltmeniz veya yeni bir bilgisayar almanız gerekebilir.

Eğer Assetto Corsa dışında başka yarış simülasyonu oyunları arıyorsanız, Project CARS serisini deneyebilirsiniz. Project CARS oyunları da gerçekçi fizikler, grafikler ve lisanslı araçlar sunuyor ve genellikle Assetto Corsa oyunlarından daha iyi optimize ediliyor. Project CARS serisinin en yeni oyunu Project CARS 3’tür ancak sizin sistem özellikleriniz bunu kaldırmaz. Daha eski Project CARS oyunlarını deneyebilirsiniz. Örneğin Project CARS sizin sistem özelliklerinizle uyumludur.

“Oyun Performansı” sayfasına dön