ROG STRIX Arion NVMe M.2 SSD kutusu kaç TB destekler

Solid State ve diğer Flash ve mekanik temelli diskler.
Kullanıcı avatarı
Rose
Yeni Üye
Yeni Üye

ROG STRIX Arion NVMe M.2 SSD kutusu kaç TB destekler

Mesaj gönderen Rose »

Merhaba, şu videoda >> 8 TB SSD de takabilirsiniz denmiş fakat ASUS'un sitesinde ve vb vs başka resmi bir kaynakta böyle bir ibare göremedim. Belki benim gözümden kaçmıştır, şu an ROG STRIX arion cihazımın içerisinde 1TB M.2 SSD var fakat yetmemeye başladı. Mekanik hard diskim bozulduktan sonra PC'deki diğer yedekleri buna attım ve bayağı şişti, bunun içerisine yeni bir M.2 SSD almak istiyorum.
Kullanıcı avatarı
anıl25
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: ROG STRIX Arion NVMe M.2 SSD kutusu kaç TB destekler

Mesaj gönderen anıl25 »

Rose yazdı: 20 Haz 2023 21:33 Merhaba, şu videoda >> 8 TB SSD de takabilirsiniz denmiş fakat ASUS'un sitesinde ve vb vs başka resmi bir kaynakta böyle bir ibare göremedim. Belki benim gözümden kaçmıştır, şu an ROG STRIX arion cihazımın içerisinde 1TB M.2 SSD var fakat yetmemeye başladı. Mekanik hard diskim bozulduktan sonra PC'deki diğer yedekleri buna attım ve bayağı şişti, bunun içerisine yeni bir M.2 SSD almak istiyorum.
ROG STRIX Arion NVMe M.2 SSD kutusu, 2230/2242/2260/2280 boyutunda ve M key/B+M key’li M.2 PCIe NVM Express SSD’leri destekler. Bu nedenle, 2 TB kapasiteli bir NVMe M.2 SSD kutuya uyuyorsa, kullanabilirsiniz.

Örneğin, Samsung 980 Pro 2TB 7000MB-5100 MB/sn NVMe M.2 SSD MZ-V8P2T0BW3 veya Kingston NV2 SNV2S/2000G 2TB PCIe NVMe M.2 SSD4 gibi modeller ROG STRIX Arion NVMe M.2 SSD kutusu ile uyumludur.

“SSD, Flash ve Sabit Diskler” sayfasına dön