Plantln alternatifi uygulama önerileri
- StormChaser
- Yeni Üye
Plantln alternatifi uygulama önerileri
Merhaba, plantln bitkinin özelliklerini gösteren bir uygulama ama pek çok özelliği paralı. Ben bunu bitkinin hastalığı varsa göstersin diye indirdim ama paralıymış. Beleş alternatifi var mı?
Re: Plantln alternatifi uygulama önerileri
PlantSnap: Bu uygulama, 600 binden fazla bitki türünü anında tanımlayabilen bir uygulamadır. Bu uygulama ile karşılaştığınız bitkinin fotoğrafını çekerek adını, açıklamasını, bakım ipuçlarını ve hastalık durumunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca, tanımladığınız bitkileri koleksiyonunuzda saklayabilir, diğer kullanıcılarla paylaşabilir veya onların paylaşımlarını görebilirsiniz.StormChaser yazdı: ↑20 Haz 2023 14:14 Merhaba, plantln bitkinin özelliklerini gösteren bir uygulama ama pek çok özelliği paralı. Ben bunu bitkinin hastalığı varsa göstersin diye indirdim ama paralıymış. Beleş alternatifi var mı?
Google Lens: Bu uygulama, Google’ın geliştirdiği bir görüntü tanıma uygulamasıdır. Bu uygulama ile karşılaştığınız bitkinin fotoğrafını çekerek veya galerinizden seçerek adını, açıklamasını, bakım ipuçlarını ve hastalık durumunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca, benzer bitkileri de görebilir, bitki hakkında daha fazla bilgi için web araması yapabilir veya Google Fotoğraflar’da kaydedebilirsiniz.
PictureThis: Bu uygulama da 10 binden fazla bitki türünü tanımlayabilen bir uygulamadır. Bu uygulama ile karşılaştığınız bitkinin fotoğrafını çekerek veya galerinizden seçerek adını, açıklamasını, bakım ipuçlarını ve hastalık durumunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca, tanımladığınız bitkileri koleksiyonunuzda saklayabilir, diğer kullanıcılarla paylaşabilir veya onların paylaşımlarını görebilirsiniz.