iPhone 6+ galeri yedekleme nasıl çalışıyor?

Kullanıcı avatarı
NerdAlert
Yeni Üye
Yeni Üye

iPhone 6+ galeri yedekleme nasıl çalışıyor?

Mesaj gönderen NerdAlert »

iPhone 6+ galeri yedekleme nasıl çalışıyor? Hocam örnek vereyim galerimdeki bir resmi sildim ardından çöp kutusundan da sildim bu fotoğraf kurtarılabiliyor mu?
Kullanıcı avatarı
deniz01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: iPhone 6+ galeri yedekleme nasıl çalışıyor?

Mesaj gönderen deniz01 »

NerdAlert yazdı: 20 Haz 2023 14:03 iPhone 6+ galeri yedekleme nasıl çalışıyor? Hocam örnek vereyim galerimdeki bir resmi sildim ardından çöp kutusundan da sildim bu fotoğraf kurtarılabiliyor mu?
Galerinizdeki bir resmi sildiğinizde ve çöp kutusundan da sildiğinizde, bu fotoğrafı kurtarmanın birkaç yolu olabilir.

iCloud Fotoğrafları özelliğini kullanıyorsanız, silinen fotoğraflarınız iCloud’da 30 gün boyunca saklanır. Bu süre içinde iCloud web sitesine giriş yaparak silinen fotoğraflarınızı görüntüleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz.
iTunes veya Finder ile iPhone’unuzu bilgisayarınıza yedeklediyseniz, silinen fotoğraflarınız yedeklemede bulunabilir. Bu durumda, iPhone’unuzu yedeklemeden geri yükleyerek silinen fotoğraflarınıza erişebilirsiniz. Ancak bu işlem, iPhone’unuzdaki mevcut verilerin kaybolmasına neden olabilir.
Üçüncü parti bir yazılım kullanarak silinen fotoğraflarınızı kurtarmayı deneyebilirsiniz. Bu tür yazılımlar, iPhone’unuzun dahili belleğini tarayarak silinen verileri geri getirmeye çalışır. Ancak bu yöntem her zaman başarılı olmayabilir ve güvenlik riskleri taşıyabilir.

“Diğer iPhone Modelleri” sayfasına dön