Amazfit Nexo özellikleri neler

Kullanıcı avatarı
OliveOil
Yeni Üye
Yeni Üye

Amazfit Nexo özellikleri neler

Mesaj gönderen OliveOil »

Amazfit Nexo alınır mı? Hediye olarak satın alacağım. Saati biraz araştırdım şarjın hızlı gittiğinden bahseden yorumlar var. Çok kararsız kaldım ama fiyatına göre de çok güçlü bir saat. Kullanan varsa yorumlayabilir mi?
Kullanıcı avatarı
mert altın
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Amazfit Nexo özellikleri neler

Mesaj gönderen mert altın »

OliveOil yazdı: 20 Haz 2023 14:10 Amazfit Nexo alınır mı? Hediye olarak satın alacağım. Saati biraz araştırdım şarjın hızlı gittiğinden bahseden yorumlar var. Çok kararsız kaldım ama fiyatına göre de çok güçlü bir saat. Kullanan varsa yorumlayabilir mi?
Amazfit Nexo, e-SIM, EKG, NFC ve 4G VoLTE gibi bazı ilginç özelliklere sahip bir akıllı saat. Ancak pil ömrü ve spor modları konusunda rakiplerinden geri kalıyor. Ayrıca EKG özelliği sadece Çin versiyonunda mevcut. Bu nedenle, bu özelliği kullanmak istiyorsanız, uluslararası versiyonu almayın.

Amazfit Nexo’nun tasarımı oldukça şık ve dayanıklı. Mikrokristalin zirkonyum seramik çerçevesi ve Corning Gorilla Glass 3 ekran koruyucusu ile çizilmelere ve darbelere karşı korunuyor. 1.39 inç AMOLED ekranı çok net ve canlı. Qualcomm Snapdragon 2500 işlemcisi sayesinde akıcı bir performans sunuyor.

Amazfit Nexo’nun en büyük avantajlarından biri de e-SIM desteği. Bu sayede akıllı telefonunuza bağlı kalmadan arama yapabilir ve alabilirsiniz. Ayrıca NFC ile kablosuz ödeme yapabilir, WiFi ile internete bağlanabilir ve Xiao AI sesli asistanını kullanabilirsiniz.

Amazfit Nexo’nun spor takibi konusunda ise daha iyileri var. Sadece 10 spor modu sunuyor ve yüzme için uygun değil. Pil ömrü de çok etkileyici değil. 4G kullanımında sadece bir gün, normal kullanımda ise 5 gün dayanabiliyor.

Sonuç olarak, Amazfit Nexo günlük kullanım için uygun bir akıllı saat. Ancak spor yapmayı sevenler veya uzun pil ömrü arayanlar için Amazfit GTR gibi başka modellere bakmak isteyebilirsiniz.

“Akıllı Saatler” sayfasına dön