Türkçe ücretsiz proje yönetim aracı önerisi
- ClumsyPanda
- Yeni Üye
Türkçe ücretsiz proje yönetim aracı önerisi
Bana Türkçe ve ücretsiz mobil ve PC uyumlu girişimlerin kullanabileceği proje yönetim aracı önerir misiniz? Trello benzeri.
Re: Türkçe ücretsiz proje yönetim aracı önerisi
Trello: Trello, projeleri yönetmek için kart, liste ve pano tabanlı bir araçtır. Trello, hem web hem de mobil uygulamalar üzerinden kullanılabilir. Trello’nun ücretsiz sürümü, sınırsız sayıda kişisel panoya, 10 takım panosuna ve 10 MB’a kadar dosya eklentisine izin verir. Trello, Türkçe dil desteğine de sahiptir.ClumsyPanda yazdı: ↑20 Haz 2023 16:21 Bana Türkçe ve ücretsiz mobil ve PC uyumlu girişimlerin kullanabileceği proje yönetim aracı önerir misiniz? Trello benzeri.
Microsoft Project: Microsoft Project, projeleri planlamak, yönetmek ve izlemek için güçlü bir araçtır. Microsoft Project, hem web hem de masaüstü uygulamalar üzerinden kullanılabilir. Microsoft Project’in ücretsiz deneme sürümü, 30 gün boyunca tüm özelliklere erişim sağlar. Microsoft Project, Türkçe dil desteğine de sahiptir.
Bitrix24: Bitrix24, projeleri yönetmek için sosyal ağ, görevler, dosyalar ve iletişim özelliklerine sahip bir platformdur. Bitrix24, hem web hem de mobil uygulamalar üzerinden kullanılabilir. Bitrix24’ün ücretsiz sürümü, 12 kullanıcıya, 5 GB depolama alanına ve sınırsız sayıda proje ve göreve izin verir. Bitrix24, Türkçe dil desteğine de sahiptir.
Bu araçlardan hangisinin sizin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu karar vermek için, özelliklerini, fiyatlarını ve kullanıcı yorumlarını karşılaştırabilirsiniz.