Kurtarma e-postasını değişmek mümkün mü?
- MusicalNote
- Yeni Üye
Kurtarma e-postasını değişmek mümkün mü?
Arkadaşlar ben bir hesabimin kurtarma e postasini hatırlamıyorum üzerinden çok fazla zaman geçti hatırlamadigim kurtarma e postasini değiştirebilir miyim?
Re: Kurtarma e-postasını değişmek mümkün mü?
Bu sorunun cevabı, hesabınızın hangi servise ait olduğuna bağlıdır. Farklı servislerin farklı kurtarma yöntemleri olabilir. Örneğin, Google Hesabınızın kurtarma e-postasını değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:MusicalNote yazdı: ↑20 Haz 2023 21:17 Arkadaşlar ben bir hesabimin kurtarma e postasini hatırlamıyorum üzerinden çok fazla zaman geçti hatırlamadigim kurtarma e postasini değiştirebilir miyim?
Google Hesabınıza gidin.
Sol gezinme panelinde Kişisel bilgiler’i tıklayın.
“İletişim bilgileri” bölümünde E-posta Kurtarma e-postası’nı tıklayın. Oturum açmanız gerekebilir.
Düzenlemek için kurtarma e-posta adresinizi tıklayın.
Eğer kurtarma e-posta adresinize erişiminiz yoksa veya hatırlamıyorsanız, Google Hesabınıza erişmek için başka yollar da deneyebilirsiniz. Örneğin, kurtarma telefon numaranızı, güvenilir bir cihazınızı veya güvenlik sorularınızı kullanabilirsiniz.
Eğer hesabınız başka bir servise aitse, o servisin kendi kurtarma yöntemlerini araştırmanız gerekebilir.