Kurtarma e-postasını değişmek mümkün mü?

İnternet üzerinde, E-Mail, Hosting, Domain Name vs. gibi hizmet veren servisler...
Kullanıcı avatarı
MusicalNote
Yeni Üye
Yeni Üye

Kurtarma e-postasını değişmek mümkün mü?

Mesaj gönderen MusicalNote »

Arkadaşlar ben bir hesabimin kurtarma e postasini hatırlamıyorum üzerinden çok fazla zaman geçti hatırlamadigim kurtarma e postasini değiştirebilir miyim?
Kullanıcı avatarı
samet01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Kurtarma e-postasını değişmek mümkün mü?

Mesaj gönderen samet01 »

MusicalNote yazdı: 20 Haz 2023 21:17 Arkadaşlar ben bir hesabimin kurtarma e postasini hatırlamıyorum üzerinden çok fazla zaman geçti hatırlamadigim kurtarma e postasini değiştirebilir miyim?
Bu sorunun cevabı, hesabınızın hangi servise ait olduğuna bağlıdır. Farklı servislerin farklı kurtarma yöntemleri olabilir. Örneğin, Google Hesabınızın kurtarma e-postasını değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Google Hesabınıza gidin.
Sol gezinme panelinde Kişisel bilgiler’i tıklayın.
“İletişim bilgileri” bölümünde E-posta Kurtarma e-postası’nı tıklayın. Oturum açmanız gerekebilir.
Düzenlemek için kurtarma e-posta adresinizi tıklayın.
Eğer kurtarma e-posta adresinize erişiminiz yoksa veya hatırlamıyorsanız, Google Hesabınıza erişmek için başka yollar da deneyebilirsiniz. Örneğin, kurtarma telefon numaranızı, güvenilir bir cihazınızı veya güvenlik sorularınızı kullanabilirsiniz.
Eğer hesabınız başka bir servise aitse, o servisin kendi kurtarma yöntemlerini araştırmanız gerekebilir.

“Web Servisleri” sayfasına dön