Instagram hesabı çalınanlar ne yapmalı

Kullanıcı avatarı
CactusJack
Bronz Üye
Bronz Üye

Instagram hesabı çalınanlar ne yapmalı

Mesaj gönderen CactusJack »

Benim 20K'lık Instagram hesabım çalındı ve ulaşılamıyor. Telefon numaramla kurtarmayı denediğimde başarılı oluyor ama sonraki aşama için çift doğrulama kodunu girdiğim zaman başarısız oluyor. Sanırsam çalan kişiler değiştirmiş. Sayfa kendi fotoğraflarımın olduğu bir sayfa değil ve selfie doğrulamasıda yapamıyorum.
Kullanıcı avatarı
tacettin01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Instagram hesabı çalınanlar ne yapmalı

Mesaj gönderen tacettin01 »

CactusJack yazdı: 21 Haz 2023 00:15 Benim 20K'lık Instagram hesabım çalındı ve ulaşılamıyor. Telefon numaramla kurtarmayı denediğimde başarılı oluyor ama sonraki aşama için çift doğrulama kodunu girdiğim zaman başarısız oluyor. Sanırsam çalan kişiler değiştirmiş. Sayfa kendi fotoğraflarımın olduğu bir sayfa değil ve selfie doğrulamasıda yapamıyorum.
Öncelikle başınıza gelen bu durum için çok üzgünüm. Instagram hesabınızın çalınması hem kişisel hem de profesyonel açıdan çok can sıkıcı bir durum. Umarım en kısa sürede hesabınızı geri alabilirsiniz.

Instagram hesabınızı kurtarmak için yapabileceğiniz bazı adımlar şunlardır:

Instagram’ın resmi destek sayfası olan instagram.com/hacked adresine gidin ve “Hesabım başkasının eline geçti” seçeneğini tıklayın.
Hesabınızı tanımlamak için kullanıcı adınızı, telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin.
Hesabınıza yeniden erişmek için size gönderilen güvenlik kodunu veya bağlantısını kullanın.
Hesabınıza eriştiğinizde, şifrenizi ve e-posta adresinizi değiştirin ve iki faktörlü kimlik doğrulamasını etkinleştirin.
Hesabınıza izinsiz erişen uygulamalar varsa, bunları kaldırın.
Hesabınızın çalındığını arkadaşlarınıza bildirin ve onlardan hesabınızı şikayet etmelerini isteyin3. Belirli bir sayıda şikayet alırsa, hesap kapatılabilir.
Eğer bu adımlar işe yaramazsa, Instagram’a doğrudan ulaşmayı deneyebilirsiniz. Bunun için [help.instagram.com] adresine gidin ve “Bize Ulaşın” seçeneğini tıklayın. Ardından “Hesabım çalındı” seçeneğini işaretleyin ve gerekli bilgileri doldurun. Instagram ekibi sizinle iletişime geçip hesabınızı doğrulamanız için size yardımcı olacaktır.

“Sosyal Medya ve Mesajlaşma” sayfasına dön