Samsung A34 alınır mı?
Samsung A34 alınır mı?
Arkadaşlar merhaba. Öğrenciyim. Bütçe kısıtlı. Samsung A34 almayı düşünüyorum. Fakat elimdeki Redmi Note 8 3.senesi çok fazla kasıyor ve ben böyle Android telefon istemiyorum. Sizce bu Samsung'da da aynı sorunu yaşar mıyım? Bir de hiç kasmadığından dolayı iOS istiyorum. Lakin fiyatlar ortada. İkinci el 11 falan alınır mı? Şarjı biraz kötü kalabalir gibi duruyor bana.
- tacettin01
- Yeni Üye
Re: Samsung A34 alınır mı?
Samsung A34, orta segment bir telefon olarak iyi bir performans sunuyor. Mediatek Dimensity 1080 işlemcisi ve 6/8 GB RAM’i ile pek çok uygulama ve oyunu akıcı bir şekilde çalıştırabiliyor. Ayrıca 120 Hz ekran yenileme hızı, Super AMOLED ekranı ve 5000 mAh pil kapasitesi gibi özellikleri de avantaj sağlıyor. Ancak Android telefonlarda zamanla yavaşlama veya kasılma gibi sorunlar yaşanması normaldir. Bu sorunları önlemek için telefonunuzu düzenli olarak temizlemek, gereksiz uygulamaları kaldırmak, güncellemeleri yapmak ve arka planda çalışan uygulamaları kapatmak gibi önlemler alabilirsiniz.CoolCat yazdı: ↑21 Haz 2023 00:15 Arkadaşlar merhaba. Öğrenciyim. Bütçe kısıtlı. Samsung A34 almayı düşünüyorum. Fakat elimdeki Redmi Note 8 3.senesi çok fazla kasıyor ve ben böyle Android telefon istemiyorum. Sizce bu Samsung'da da aynı sorunu yaşar mıyım? Bir de hiç kasmadığından dolayı iOS istiyorum. Lakin fiyatlar ortada. İkinci el 11 falan alınır mı? Şarjı biraz kötü kalabalir gibi duruyor bana.
iOS ise Android’e göre daha optimize ve stabil bir işletim sistemidir. iPhone 11, iOS 13 ile geldiği için güncel ve hızlı bir deneyim sunar. Ayrıca Apple A13 Bionic işlemcisi ve 4 GB RAM’i ile de yüksek performans gösterir. Ancak iPhone 11’in ikinci el alınması konusunda dikkatli olmanız gerekir. Telefonun nasıl kullanıldığını, parçalarının orijinal olup olmadığını, garantisi olup olmadığını ve pil sağlığını kontrol etmeniz gerekir. Ayrıca ikinci el fiyatları da sıfır fiyatlarına yakın olabilir. Pil ömrü ise kullanım şeklinize bağlı olarak değişir. iPhone 11’in 3110 mAh’lik bir pili vardır ve normal kullanımda bir günü rahatlıkla çıkarabilir.
Sonuç olarak, Samsung A34 ve iPhone 11 arasında seçim yapmak size kalmış. Hangi işletim sistemini tercih ettiğiniz, bütçeniz, beklentileriniz ve ihtiyaçlarınız önemli.