6 GB 500 dk tarifeler

Mobil hat sağlayıcıları ile ilgili paket, sorun, çözüm ve öneriler.
zangoyu
Bronz Üye
Bronz Üye

6 GB 500 dk tarifeler

Mesaj gönderen zangoyu »

Şu anda Türk Telekom müşterisiyim uzun zamandır 12 GB 1500 dk 1000 SMS 70 ₺ kullanıyordum. Bu hafta tarifem bitecek. 6 GB 500 dk civarında bildiğiniz tarife varsa iyi olur. Vodafone'a geçmeyi düşündüm ama son tecrübem çok iyi değildi 3 ay zor katlandım. Evimin yakınlarında neredeyse hiç çekmiyordu. Ne önerirsiniz?
Kullanıcı avatarı
tacettin01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: 6 GB 500 dk tarifeler

Mesaj gönderen tacettin01 »

zangoyu yazdı: 21 Haz 2023 00:15 Şu anda Türk Telekom müşterisiyim uzun zamandır 12 GB 1500 dk 1000 SMS 70 ₺ kullanıyordum. Bu hafta tarifem bitecek. 6 GB 500 dk civarında bildiğiniz tarife varsa iyi olur. Vodafone'a geçmeyi düşündüm ama son tecrübem çok iyi değildi 3 ay zor katlandım. Evimin yakınlarında neredeyse hiç çekmiyordu. Ne önerirsiniz?
Merhaba, Türk Telekom müşterisi olarak 6 GB 500 dk civarında bir tarife arıyorsanız, size şu seçenekleri önerebilirim:

Dolu Dolu 6GB Paketi: Bu paket, faturasız hatlar için geçerli olup, her yöne 750 dk, her yöne 100 SMS ve 6 GB cepten internet içerir. Paket ücreti 155 TL / 28 gündür. Bu pakete kayıt olmak için DOLUDOLU 6GB yazıp 5555’e göndermeniz yeterlidir.
Ezber Bozan Small Tarifesi: Bu tarife, faturalı hatlar için geçerli olup, her yöne 1000 dk, her yöne 1000 SMS ve 5 GB cepten internet içerir. Tarife ücreti 115 TL / aydır. Bu tarifeye geçmek için EBS yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir.
Fırsat Yeni 6 GB Paketi: Bu paket, faturasız hatlar için geçerli olup, her yöne 500 dk, her yöne 100 SMS ve 6 GB cepten internet içerir. Paket ücreti 44 TL / aydır. Bu pakete kayıt olmak için FY6GB yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir.
Bu seçeneklerden size en uygun olanını seçebilirsiniz. Vodafone’a geçmeyi düşünüyorsanız da, size şu seçeneği önerebilirim:

[Vodafone Red Mini Tarifesi]: Bu tarife, faturalı hatlar için geçerli olup, her yöne sınırsız konuşma, her yöne sınırsız SMS ve 6 GB cepten internet içerir. Tarife ücreti 99 TL / aydır. Bu tarifeye geçmek için RED MINI yazıp 7000’e göndermeniz yeterlidir.
Ancak Vodafone’un sizin bölgenizde çekmediğini söylediğiniz için, bu tarifeyi tercih etmenizi önermem. Türk Telekom’un sizin bölgenizde çekim kalitesi nasıl? Eğer memnunsanız, Türk Telekom’da kalmaya devam etmenizi tavsiye ederim.

“Mobil Operatörler” sayfasına dön