Windows 11 key nereden bulunur?

Windows 11 kullanıcılarının buluşma noktası
Kilitli
Kullanıcı avatarı
LuckyCharm
Yeni Üye
Yeni Üye

Windows 11 key nereden bulunur?

Mesaj gönderen LuckyCharm »

Merhaba. Yeni bir bilgisayar aldım. Windows 11 yükledim. Fakat hiçbir şekilde etkinleştiremiyorum. Elimde orijinal key yok. Normalde diğer bilgisayarlara internetten key bulup etkinleştirirdim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Fakat şu anda çıldırmak üzereyim. Hiçbir şekilde kabul etmiyor.

Nereden ücretsiz bulabilirim? Veya nasıl etkinleştirebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
admin
Site Admin
Site Admin

Re: Windows 11 key nereden bulunur?

Mesaj gönderen admin »

LuckyCharm yazdı: 21 Haz 2023 00:18 Merhaba. Yeni bir bilgisayar aldım. Windows 11 yükledim. Fakat hiçbir şekilde etkinleştiremiyorum. Elimde orijinal key yok. Normalde diğer bilgisayarlara internetten key bulup etkinleştirirdim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Fakat şu anda çıldırmak üzereyim. Hiçbir şekilde kabul etmiyor.

Nereden ücretsiz bulabilirim? Veya nasıl etkinleştirebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Windows 11’i etkinleştirmek için iki yöntem vardır: dijital lisans veya ürün anahtarı. Dijital lisans, Windows 10, Windows 8.1 veya Windows 7’nin orijinal kopyalarını çalıştıran uygun bir cihazdan ücretsiz olarak Windows 11’e yükselttiyseniz kullanabileceğiniz bir yöntemdir1. Ürün anahtarı ise, Windows 11’i yeni bir bilgisayara veya mevcut bir bilgisayara temiz bir kurulum olarak yüklediyseniz kullanmanız gereken 25 karakterlik bir koddur1.

Eğer dijital lisansınız varsa, Windows 11’i etkinleştirmek için Microsoft hesabınızı cihazınıza bağlamanız gerekir1. Bunu yapmak için Ayarlar > Sistem > Etkinleştirme sayfasına gidin ve Microsoft hesabınızı bağlama seçeneğini tıklayın. Eğer Microsoft hesabınız yoksa, bir tane oluşturmanız gerekir1.

Eğer ürün anahtarınız varsa, Windows 11’i etkinleştirmek için Ayarlar > Sistem > Etkinleştirme sayfasına gidin ve Ürün anahtarını değiştir seçeneğini tıklayın. Ardından ürün anahtarınızı girin ve Etkinleştir butonuna basın1.

Eğer ürün anahtarınız yoksa, Windows 11’i etkinleştirmek için bir tane satın almanız gerekir. Bunun için Ayarlar > Sistem > Etkinleştirme sayfasına gidin ve Windows Mağazası’na git seçeneğini tıklayın. Buradan Windows 11 Home veya Windows 11 Pro sürümlerinden birini seçerek satın alabilirsiniz1.

Eğer Windows 11’i etkinleştirmek için ücretsiz bir yöntem arıyorsanız, bunun yasal olmadığını ve bilgisayarınıza zarar verebileceğini unutmayın. İnternetten bulduğunuz keyler veya programlar, Windows 11’in orijinal olmadığını doğrulayan bir hata mesajı almanıza veya bilgisayarınızın güvenliğini tehlikeye atmanıza neden olabilir1. Bu nedenle, Windows 11’i etkinleştirmek için yasal ve güvenli bir yöntem kullanmanızı tavsiye ederim.

Umarım size yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorunuz varsa, lütfen bana sorun. 😊
Kilitli

“Windows 11” sayfasına dön