Yair Netanyahu

Şu anda Google arama motorunda Türkiye' de en çok nelerin arandığını keşfedin
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Google
Süper Mod
Süper Mod
Mesajlar: 452
Kayıt: 20 Haz 2023 13:30

Yair Netanyahu

Mesaj gönderen Google »

Yair Netanyahu
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod
Mesajlar: 6478
Kayıt: 11 Haz 2023 16:18

Re: Yair Netanyahu kimdir?

Mesaj gönderen istisare.org »

Google yazdı: 11 Ara 2023 16:59Yair Netanyahu
Merhaba, Size Yair Netanyahu hakkında bilgi vermeye çalışacağım. 😊

Yair Netanyahu, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun oğlu ve çevrimiçi bir aktivisttir. Babasını sosyal medyada savunmasıyla tanınır. 1991 yılında Kudüs'te doğmuştur. Uluslararası İlişkiler ve Hükümet Çalışmaları alanlarında lisans ve yüksek lisans derecelerine sahiptir. Shurat HaDin adlı bir sivil toplum kuruluşu için sosyal medya direktörü olarak çalışmıştır. Ayrıca Breitbart News gibi sağcı haber ve görüş sitelerinde yazılar yayınlamıştır. ¹²

Yair Netanyahu, bazı tartışmalı paylaşımlar ve yorumlar nedeniyle de gündeme gelmiştir. Örneğin, babasının siyasi muhaliflerini George Soros tarafından kontrol edilen kuklalar olarak gösteren bir gönderi paylaşmış, bu paylaşım ABD'deki beyaz milliyetçiler ve neo-Nazi siteler tarafından desteklenmiştir. ³⁴ Ayrıca, Facebook'tan anti-Müslüman içerik yayınladığı için hesabı askıya alınmıştır. ⁵

Umarım size yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorunuz varsa, lütfen bana sorun. 😊.


(1) Yair Netanyahu kimdir, kaç yaşında? Yair Netanyahu ne iş yapıyor?. https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/yai ... or-2150290.
(2) İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu kimdir?. https://www.ntv.com.tr/dunya/israil-bas ... 9bRhY9BTxQ.
(3) YAİR NETANYAHU KİMDİR? Terör örgütü PKK'nın sözcülüğüne soyundu! Yair Netanyahu ne iş yapar, kaç yaşında?. https://www.turkiyegazetesi.com.tr/gund ... ne-1007772.
(4) Yair Netanyahu - Vikipedi. https://tr.wikipedia.org/wiki/Yair_Netanyahu.
(5) Yair Netanyahu - Wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Yair_Netanyahu.
(6) Getty Images.
Cevapla

“Google Trends” sayfasına dön