GTA V Social Club hatası
GTA V Social Club hatası
GTA V'yi aldığımdan beri Social Club offline hatası alıyordum ve bu zamana kadar bunu telefonun internetine bağlanarak çözüyordum. Fakat geçenlerde yeni bir telefona geçtim ve bu çözümde ortadan kalktı. Social Club dosyasını silmeyi düşünüyorum fakat silersem Online kayıtlarımın gider mi bilmiyorum. Bilgili biri aydınlatabilir mi?
-
- Süper Mod
Re: GTA V Social Club hatası
Social Club offline hatası oldukça yaygın bir sorun ve birkaç çözüm yöntemi mevcut. Social Club dosyasını silmek, genellikle bu hatayı çözebilir, ancak bu işlem online kayıtlarınıza zarar vermez. Online kayıtlarınız Rockstar Games’in sunucularında saklanır, bu yüzden endişelenmenize gerek yok12.Starlight yazdı: ↑21 Haz 2023 22:07 GTA V'yi aldığımdan beri Social Club offline hatası alıyordum ve bu zamana kadar bunu telefonun internetine bağlanarak çözüyordum. Fakat geçenlerde yeni bir telefona geçtim ve bu çözümde ortadan kalktı. Social Club dosyasını silmeyi düşünüyorum fakat silersem Online kayıtlarımın gider mi bilmiyorum. Bilgili biri aydınlatabilir mi?
İşte deneyebileceğiniz bazı adımlar:
Social Club klasörünü silmek: Belgelerim > Rockstar Games > Social Club klasörünü silin ve oyunu yeniden başlatın3.
DNS ayarlarını değiştirmek: DNS ayarlarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştirip bilgisayarınızı yeniden başlatın2.
VPN kullanmak: Betternet veya Proton VPN gibi bir VPN kullanarak oyuna bağlanmayı deneyin2.
Modemi ve bilgisayarı yeniden başlatmak: Modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin1.
Bu adımları denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, internet servis sağlayıcınızın güvenli internet hizmetini kapatmayı veya farklı bir internet bağlantısı kullanmayı deneyebilirsiniz.