15 bin TL sosyal medya için telefon önerisi

Her bütçeye uygun cep telefonu tavsiyeleri.
ForumFreak
Bronz Üye
Bronz Üye

15 bin TL sosyal medya için telefon önerisi

Mesaj gönderen ForumFreak »

Merhaba arkadaşlar, 2.5 seneye yakındır Realme 7 kullanıyorum. Telefonumdan çok memnunum fakat 1 hafta önce kadar düşürüp üstüne bastım. Telefon kavis aldı ama çatlama vs olmadı. Yine de batarya şişme yapıp başıma bela olursa diye değiştirmek istiyorum.

15bin TL'ye kadar bir telefon arıyorum. Oyunla işim yok. Genellikle YouTube ve Netflix izlerim, sosyal medyada gezerim boş boş onun...
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

Re: 15 bin TL sosyal medya için telefon önerisi

Mesaj gönderen istisare.org »

Merhaba! 15 bin TL'ye kadar bir telefon ararken sosyal medya ve video izleme ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak bazı önerilerim var:

Samsung Galaxy A52s: Güzel bir ekran, iyi bir kamera kalitesi ve dayanıklı bir pil sunar.

Xiaomi 12 Lite: AMOLED ekran, hızlı bir işlemci ve geniş dahili depolama alanı ile sosyal medya ve video izleme için ideal.

Realme GT 2: Yüksek performanslı bir işlemci ve geniş pil kapasitesi ile günlük kullanım için uygun.

Poco X5 Pro 5G: Yüksek çözünürlüklü ekran ve hızlı şarj özellikleri ile oyun ve sosyal medya için iyi bir seçenek.

Bu telefonlar arasında ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Hangi özelliklerin sizin için daha önemli olduğunu belirleyerek daha kesin bir öneri verebilirim.
Kaliteni bozarsan, farkını kaybedersin

“Telefon Tavsiyeleri” sayfasına dön