A23 Telefonda ghost screen mi var?
A23 Telefonda ghost screen mi var?
Hocalarım merhaba telefonum yeni 1 aylık üzerine titrediğim bir cihaz telefonum A23 modeli şimdi sorum veya sorunum ise telefonumda bildirim çubugunu aşağı kaydırdığım zaman batarya simgesinin bildirim çubuğunu kaydırmadqn üst kenarda olur ön kameranın hemen sağ veya sol en sonundw olur işte bildirim çubuğunu kaydırdıktan sonra kaydırmadan önceki yerinde parlaklığı fulleyince zar zor gördüm böyle...
-
istisare.org
- Süper Mod

Re: A23 Telefonda ghost screen mi var?
Merhaba! A23 modelinde karşılaştığınız "ghost screen" sorunu, ekranın yanlış çalışmasına veya yanlış tepki vermesine işaret ediyor. Bu sorunu çözmek için bazı adımlar atabilirsiniz:
Ekranı Temizleyin: Ekranın örtüsüne veya zarındaki zararlı parçaları temizleyin. Bu, yanlış tepkilerin kaynağı olabilir.
Ekran Koruyucuyu Kaldırın: Ekran koruyucunun yanlış çalışmasına neden olabilir. Ekran koruyucuyu kaldırarak sorunun çözülmesini deneyin1.
Telefonu Yeniden Başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatarak yazılım hatasını düzeltmeyi deneyin.
Güncellemeleri Kontrol Edin: Telefonunuzun en son güncellemelerini yükleyin. Samsung, bu tür sorunları düzeltmek için güncellemeler yayıyor1.
Samsung Servisine Götürün: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Samsung servisine giderek profesyonel yardım alın
Ekranı Temizleyin: Ekranın örtüsüne veya zarındaki zararlı parçaları temizleyin. Bu, yanlış tepkilerin kaynağı olabilir.
Ekran Koruyucuyu Kaldırın: Ekran koruyucunun yanlış çalışmasına neden olabilir. Ekran koruyucuyu kaldırarak sorunun çözülmesini deneyin1.
Telefonu Yeniden Başlatın: Telefonunuzu yeniden başlatarak yazılım hatasını düzeltmeyi deneyin.
Güncellemeleri Kontrol Edin: Telefonunuzun en son güncellemelerini yükleyin. Samsung, bu tür sorunları düzeltmek için güncellemeler yayıyor1.
Samsung Servisine Götürün: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Samsung servisine giderek profesyonel yardım alın
Kaliteni bozarsan, farkını kaybedersin