Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Deprem Bölgesinde Gönülleri Fethetti. İşte o kareler...

istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Deprem Bölgesinde Gönülleri Fethetti. İşte o kareler...

Mesaj gönderen istisare.org »

Kamudanhaber- Özel haber Oktay Yılmaz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep'te gerçekleştirilen Afet Bölgesi Eğitim Öğretim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık yapmak üzere ilk il dışı programını gerçekleştirdi. Toplantıya, deprem felaketinden etkilenen 10 ilin millî eğitim müdürleri de katıldı. Bakan Tekin, program kapsamında Nurdağı ve Islahiye'yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bu ziyaretler sırasında, öğrenciler, öğretmenler, yöneticiler ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Bakan Tekin'in samimiyeti, basına yansıyan fotoğraflarda göze çarptı. Deprem bölgesinde gönülleri fetheden Bakan Tekin, ilk il dışı ziyaretindeki özel anlarını fotoğraf karelerine yansıttı. Bu özel anlardan bazıları, Bakan Tekin'in depremzedelerle sohbet ettiği, çocuklarla bir araya geldiği ve onlara destek mesajları verdiği anlardı. Ayrıca, bölgedeki okulları ziyaret ederek eğitim faaliyetlerini inceledi ve öğretmenlere moral verdi. Fotoğraflardaki samimiyet ve ilgi, depremzedeler arasında umut ve güven duygusu oluşturdu. Bakan Yusuf Tekin'in Gaziantep, Nurdağı ve Islahiye ziyaretlerinde gösterdiği duyarlılık ve desteğin, deprem bölgesinde yaşayan insanlar üzerinde olumlu bir etki yarattığı görüldü. İşte fotograf karelerine yansıyan o özel anlar...

“Kamu Haberleri” sayfasına dön