CHP'den istifa ettiğini açıklayan Abdüllatif Şener: İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim, ikinci turda ise....

istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

CHP'den istifa ettiğini açıklayan Abdüllatif Şener: İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim, ikinci turda ise....

Mesaj gönderen istisare.org »

Son zamanlarda 5 yıldır siyaset yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yaptığı eleştirilerle gündeme gelen Abdüllatif Şener, istifa ettiğini konuk olduğu yayında açıkladı. İstifası ile gündem olan Abdüllatif Şener, seçimlerde oy tercihini kimden yana kullandığını da açıkladı:  "1. turda Sinan Oğan'a oy verdim. 2. turda ise geçersiz oy kullandım. Milletvekili değildim ve oyumu böyle kullandım. Oy sandığına giderken milletvekili değildim"  ''Partisiz bir adamım'' İstifasının ardından yol haritasını nasıl çizeceğine dair yöneltilen soruya ise Şener, şu ifadelerle yanıt verdi: "Şu anda Kemal Bey de görüşelim dese, Meral Hanım da dese, Erdoğan görüşelim derse, herhalde görüşürüm. Artık ben partisiz bir adamım, partiye katılmayacağım"  ''Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştı" Açıklamaları ile gündem yaratan Abdüllatif Şener'e ilk tepki Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan geldi. Halk TV canlı yayınına bağlanan Özcan, şöyle konuştu: "Ben Kılıçdaroğlu'nu yıllarca bu yüzden eleştiriyorum. Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştı"

“Kamu Haberleri” sayfasına dön