Page Content: Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Kimya Laboratuvar Teknisyeni pozisyonunda 19, Matbaa Teknisyeni pozisyonunda 2, Aşçı pozisyonunda 84, Otomotiv Elektrikçisi pozisyonunda 3, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi pozisyonunda 4, Otomotiv Şasi ve İskelet İşçisi pozisyonunda 10, Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik) pozisyonunda 1, İşletme Elektronik Bakımcısı pozisyonunda 8 olmak üzere toplamda 131 Geçici İşçi alımı yapılacaktır.Açık iş ilanları 02-06.01.2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak olup ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır.Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacaktır. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve tarihi Türkiye İş Kurumu açık iş ilanında belirtilecek olup ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden de ayrıca duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı tebligatla bildirim yapılmayacaktır.İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ile Sözlü ve Uygulamalı Sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.GENEL ŞARTLAR1.2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak, 2. Başvuru süresinin son tarihi itibarı ile 18 yaşını tamamlamış olmak, 3.Başvuru yapacak adayların, Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, 4.Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, 5.Başvurunun son günü itibarıyla talep edilen öğrenim durumu ile diğer genel ve özel şartlara haiz olmak, 6.Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, 7.Türkiye İş Kurumu Açık İş İlanında belirtilen yerleşim biriminde/birimlerinde ikamet ediyor olmak,8. Her aday, yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir,9. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir,10. Noter huzurunda Kura çekimi 23-27.01.2023 tarihleri arasında olacaktır. Kuranın net tarihi, ilgili bölge müdürlüğünün internet sitesinde yayımlanacaktır,11. Adaylardan istenilecek evraklar, evrak teslim tarihleri, sınav tarihi ve işe alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Orman Bölge Müdürlükleri internet siteleri üzerinden duyurulacaktır,12. Deneme süresi 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca 2 aydır. Ancak aday işçilerin idaremizde yürürlükte olan işletme toplu iş sözleşmesine tabi olmaları durumunda deneme süresi 4 ay olarak uygulanacaktır.AŞÇI ÖZEL ŞARTLARI1. En az ilköğretim mezunu en fazla lisans mezunu olmak,2. “Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, KBB, Nöroloji ve Psikiyatri" alanlarından “sağlam" onayı alınmış tam teşekküllü devlete bağlı resmi sağlık kuruluşlarından sağlık raporu almış olmak (Bu rapor sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir),3. a) Ortaöğretim Aşçılık bölümünden, Veya b) Ön lisans veya Lisans Aşçılık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gemi Aşçılığı, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri bölümlerinin en az bir tanesinden mezun olmak, Veya c) Aşçılık veya Aşçı Yardımcılığı Meslek Kolu ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bitirme Belgesi, Yetki Belgesi, Sertifika, Bağımsız İşyeri Açma Belgesi, Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik belgelerinden herhangi birine, Veya d) Aşçı (Seviye 4) Mesleki Yeterlilik Belgesine [13UY0182-4] sahip olmak,4. Başvuru süresinin ilk günü itibarı ile 35 yaşını doldurmamış olmak. İŞLETME ELEKTRONİK BAKIMCISI ÖZEL ŞARTLARI1. En az ortaöğretim mezunu en fazla ön lisans mezunu olmak,2.“Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, KBB, Nöroloji ve Psikiyatri" alanlarından “sağlam" onayı alınmış tam teşekküllü devlete bağlı resmi sağlık kuruluşlarından sağlık raporu almış olmak (Bu rapor sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir),3. a) Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Bölümlerinden, Veya b)Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Elektronik, Elektronik Haberleşme, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Mekatronik veya Mekatronik Teknolojisi ön lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak,4. Başvuru süresinin ilk günü itibarı ile 35 yaşını doldurmamış olmak. KİMYA LABORATUVARI TEKNİSYENİ ÖZEL ŞARTLARI1. En az ortaöğretim mezunu en fazla ön lisans mezunu olmak,2. “Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, KBB, Nöroloji ve Psikiyatri" alanlarından “sağlam" onayı alınmış tam teşekküllü devlete bağlı resmi sağlık kuruluşlarından sağlık raporu almış olmak (Bu rapor sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir),3. Ortaöğretim Kurumlarının Kimya Teknolojisi Alanından mezun olmak,4. En az 1 yıl alanında mesleki tecrübe sahibi olmak ve belgelendirmek (SGK Hizmet Dökümü ile veya ilgili meslek odası onaylı Bonservis belgesi ile belgelemek),5. Başvuru süresinin ilk günü itibarı ile 35 yaşını doldurmamış olmak. MATBAA TEKNİSYENİ ÖZEL ŞARTLARI1. En az ilköğretim mezunu en fazla ön lisans mezunu olmak,2. “Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, KBB, Nöroloji ve Psikiyatri" alanlarından “sağlam" onayı alınmış tam teşekküllü devlete bağlı resmi sağlık kuruluşlarından sağlık raporu almış olmak (Bu rapor sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir),3. En az 3 yıl Matbaa Teknolojisi alanında mesleki tecrübe sahibi olmak ve belgelendirmek (SGK Hizmet Dökümü ile veya ilgili meslek odası onaylı Bonservis belgesi ile belgelemek),4. Başvuru süresinin ilk günü itibarı ile 40 yaşını doldurmamış olmak.OTOMOTİV ELEKTRİKÇİSİ1.En az ilköğretim mezunu en fazla ortaöğretim mezunu olmak, 2. “Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, KBB, Nöroloji ve Psikiyatri" alanlarından “sağlam" onayı alınmış tam teşekküllü devlete bağlı resmi sağlık kuruluşlarından sağlık raporu almış olmak (Bu rapor sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir),3. a) Mesleki eğitim veren ortaöğretim kurumlarının;Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ile Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrikçilik, Elektrik Tesisatçılığı, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Oto Elektrik, Bobinaj bölümlerinden herhangi birinden mezun olmuş olmak,Veyab) Otomotiv Elektrikçiliği, Otomotiv Elektromekanikerliği, Bakım ve Onarım Elektrikçiliği, Elektrik, Elektrik Teknolojileri, Bobinaj, Oto Elektrikçiliği dallarının herhangi birinden Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Bitirme Belgesi, Yetki Belgesi, Sertifika, Bağımsız İşyeri Açma Belgesi, Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik belgelerinden herhangi biri, Veyac) 11uy0019-4 Otomotiv Elektrikçisi (seviye 4) Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak,4.Başvuru süresinin ilk günü itibarı ile 40 yaşını doldurmamış olmak. KAYNAKÇI (Oksijen ve Elektrik)1. En az ilköğretim mezunu en fazla ortaöğretim mezunu olmak, 2.“Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, KBB, Nöroloji ve Psikiyatri" alanlarından “sağlam" onayı alınmış tam teşekküllü devlete bağlı resmi sağlık kuruluşlarından sağlık raporu almış olmak (Bu rapor sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir),3. a) Mesleki eğitim veren ortaöğretim kurumlarının;Metal Teknolojisi alanının Kaynakçılık veya Metal Doğrama dallarının herhangi birinden mezun olmak,Veyab) Kaynakçılık, Metal İşleri, Metal Teknolojisi(Kaynakçılık), Elektrik Kaynakçılığı dallarının herhangi birinden Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Bitirme Belgesi, Yetki Belgesi, Sertifika, Bağımsız İşyeri Açma Belgesi, Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik belgelerinden herhangi biri, Veyac) 11UY0014-3 Alüminyum Kaynakçısı (Seviye 3) 11UY0010-3 Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) 11UY0016-4 Kaynak Operatörü (Seviye 4) 12UY0053-3 Otomotiv Sac ve Gövde Kaynakçısı Mesleki Yeterlilik Belgesi (Seviye 3), 12UY0053-4 Otomotiv Sac ve Gövde Kaynakçısı (Seviye 4), Mesleki Yeterlilik Belgelerinden herhangi birine sahip olmak, 4.Başvuru süresinin ilk günü itibarı ile 40 yaşını doldurmamış olmak. MOTOR İMALAT BAKIM VE ONARIM İŞÇİSİ 1.En az ilköğretim mezunu en fazla ortaöğretim mezunu olmak. 2. “Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, KBB, Nöroloji ve Psikiyatri" alanlarından “sağlam" onayı alınmış tam teşekküllü devlete bağlı resmi sağlık kuruluşlarından sağlık raporu almış olmak (Bu rapor sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir),3. a) Mesleki eğitim veren ortaöğretim kurumlarının; Motorlu Araçlar Teknolojisi alanının İş Makineleri veya Otomotiv Elektromekanik dallarından birinden mezun olmak, Veya b) Motorlu Araçlar Teknolojisi alanının; Otomotiv Mekanikerliği, Otomotiv Motor Yenileştirmeciliği, İş Makineleri, Otomotiv Elektromekanik, Oto Motor Mekanikerliği, İş Makineleri Bakım Onarımcılığı, İş Makineleri Tamirciliği, Otomotiv Elektro-mekanikerliği, Oto Motor Tamirciliği dallarının herhangi birinden Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Bitirme Belgesi, Yetki Belgesi, Sertifika, Bağımsız İşyeri Açma Belgesi, Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik belgelerinden herhangi birine sahip olmak, Veya d) 20UY0408-4 İş Makinesi Bakım ve Onarımcısı (Seviye 4), 11UY0021-4 Otomotiv Mekanikçisi Mesleki Yeterlilik Belgesi (Seviye 4), 11UY0020-5 Otomotiv Elektromekanikçisi Mesleki Yeterlilik Belgesi (Seviye 5), Mesleki Yeterlilik Belgelerinden herhangi birine sahip olmak, 4. Başvuru süresinin ilk günü itibarı ile 40 yaşını doldurmamış olmak, 5. En az "B" sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. OTOMOTİV ŞASİ VE İSKELET İŞÇİSİ1. En az ilköğretim mezunu en fazla ortaöğretim mezunu olmak, 2. “Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, KBB, Nöroloji ve Psikiyatri" alanlarından “sağlam" onayı alınmış tam teşekküllü devlete bağlı resmi sağlık kuruluşlarından sağlık raporu almış olmak (Bu rapor sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir),3. Mesleki eğitim veren ortaöğretim kurumlarının; a) Motorlu Araçlar Teknolojisi alanının Otomotiv Gövde dalından mezun olmak, Veyab) Motorlu Araçlar Teknolojisi alanının Otomotiv Gövdeciliği dalında Milli Eğitim Bakanlığından onaylı Bitirme Belgesi, Yetki Belgesi, Sertifika, Bağımsız İşyeri Açma Belgesi, Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik belgelerinden herhangi birine sahip olmak, Veya c) 11UMS0116-4 Otomotiv Gövde Onarımcısı (Seviye 4), 11UMS0116-5 Otomotiv Gövde Onarımcısı (Seviye 5), Mesleki Yeterlilik Belgelerinden herhangi birine sahip olmak.4.Başvuru süresinin ilk günü itibarı ile 40 yaşını doldurmamış olmak. 131 GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI BRANŞ BAZINDA KONTENJAN DAĞILIMI POZİSYON TOPLAM KONTENJANKİMYA LABORATUVARI TEKNİSYENİ19MATBAA TEKNİSYENİ2AŞÇI84OTOMOTİV ELEKTRİKÇİSİ3MOTOR İMALAT BAKIM VE ONARIM İŞÇİSİ4OTOMOTİV ŞASİ VE İSKELET İŞÇİSİ10KAYNAKÇI (Oksijen ve Elektrik)1İŞLETME ELEKTRONİK BAKIMCISI8GENEL TOPLAM131BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜİŞLETME MÜDÜRLÜĞÜPOZİSYONİSTENİLEN İKAMET ADRESİ (İL)ALIM SAYISIADANAPOSAŞÇIADANA1POZANTIAŞÇIADANA1SAİMBEYLİAŞÇIADANA1ADANA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM3AMASYAAMASYAOTOMOTİV ELEKTRİKÇİSİAMASYA1AMASYAMOTOR İMALAT BAKIM VE ONARIM İŞÇİSİAMASYA1AMASYAKAYNAKÇI (Oksijen ve Elektrik)AMASYA1ALAÇAMAŞÇISAMSUN1OSMANCIKAŞÇIÇORUM1AMASYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 5ANKARA ANKARAMATBAA TEKNİSYENİANKARA2ANKARAİŞLETME ELEKTRONİK BAKIMCISIANKARA5ANKARAKİMYA LABORATUVARI TEKNİSYENİANKARA2 BEYPAZARIAŞÇIANKARA1ÇAMLIDEREAŞÇIANKARA1YEDEK PARÇA DEPO MÜD.OTOMOTİV ŞASİ VE İSKELET İŞÇİSİANKARA10YEDEK PARÇA DEPO MÜD.OTOMOTİV ELEKTRİKÇİSİANKARA2YEDEK PARÇA DEPO MÜD.MOTOR İMALAT BAKIM VE ONARIM İŞÇİSİ ANKARA3ANKARA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 26ANTALYAANTALYAKİMYA LABORATUVARI TEKNİSYENİANTALYA2GÜNDOĞMUŞAŞÇIANTALYA1 KORKUTELİAŞÇIANTALYA1 KUMLUCA AŞÇIANTALYA1ANTALYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 5ARTVİNARDANUÇAŞÇIARTVİN1ARHAVİAŞÇIARTVİN1 ARTVİNAŞÇIARTVİN1MURGUL AŞÇIARTVİN1ŞAVŞATAŞÇIARTVİN1YUSUFELİAŞÇIARTVİN1ARTVİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 6BALIKESİRBİGADİÇAŞÇIBALIKESİR1GÖNEN AŞÇIBALIKESİR1 İVRİNDİ AŞÇIBALIKESİR1BALIKESİR ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 3BOLU BOLUİŞLETME ELEKTRONİK BAKIMCISIBOLU3GÖLYAKAAŞÇIDÜZCE1GÖYNÜKAŞÇIBOLU1KIBRISCIKAŞÇIBOLU1TAŞKESTİAŞÇIBOLU1BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 7BURSAGEMLİK AŞÇIBURSA1 İNEGÖLAŞÇIBURSA1İZNİKAŞÇIBURSA1KARACABEYAŞÇIBURSA1BURSA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 4ÇANAKKALEANAFARTALARAŞÇIÇANAKKALE1KALKIMAŞÇIÇANAKKALE1YENİCEAŞÇIÇANAKKALE1ÇANAKKALE ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 3DENİZLİÇALAŞÇIDENİZLİ1 ÇAMELİAŞÇIDENİZLİ1 DENİZLİAŞÇIDENİZLİ1DENİZLİ ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 3ELAZIĞBİNGÖLAŞÇIBİNGÖL1BİTLİSAŞÇIBİTLİS1HAKKARİAŞÇIHAKKARİ1MUŞAŞÇIMUŞ1TUNCELİAŞÇITUNCELİ1VANAŞÇIVAN1ELAZIĞ ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 6ERZURUMAĞRIAŞÇIAĞRI1IĞDIRAŞÇIIĞDIR1REFAHİYEAŞÇIERZİNCAN1ERZURUM ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM3GİRESUNESPİYEAŞÇIGİRESUN1KOYULHİSARAŞÇISİVAS1MESUDİYEAŞÇIORDU1TİREBOLUAŞÇIGİRESUN1GİRESUN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 4ESKİŞEHİRESKİŞEHİRKİMYA LABORATUVARI TEKNİSYENİESKİŞEHİR4ESKİŞEHİR ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 4HATAYKİLİSAŞÇIKİLİS1ANTAKYAAŞÇIHATAY1HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 2ISPARTADİNARAŞÇIAFYONKARAHİSAR1EĞİRDİRAŞÇIISPARTA1SÜTÇÜLERAŞÇIISPARTA1ISPARTA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 3İSTANBUL ŞİLEAŞÇIİSTANBUL1VİZEAŞÇIKIRKLARELİ1İSTANBUL ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 2İZMİR İZMİR KİMYA LABORATUVARI TEKNİSYENİİZMİR6AKHİSARAŞÇIMANİSA1İZMİR AŞÇIİZMİR1SOMAAŞÇIMANİSA1İZMİR ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 9KASTAMONUBOZKURTAŞÇIKASTAMONU1ÇATALZEYTİNAŞÇIKASTAMONU1KASTAMONU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 2KAYSERİÇAYIRALANAŞÇIYOZGAT1NİĞDEAŞÇINİĞDE1SİVASAŞÇISİVAS1YOZGATAŞÇIYOZGAT1ZARAAŞÇISİVAS1KAYSERİ ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 5KONYAAKSARAYAŞÇIAKSARAY1ILGINAŞÇIKONYA1KARAMANAŞÇIKARAMAN1KONYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 3KÜTAHYAALTINTAŞAŞÇIKÜTAHYA1DOMANİÇAŞÇIKÜTAHYA1TAVŞANLIAŞÇIKÜTAHYA1KÜTAHYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 3MERSİNÇAMLIYAYLAAŞÇIMERSİN1MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 1MUĞLAKAVAKLIDEREAŞÇIMUĞLA1MARMARİSAŞÇIMUĞLA1MUĞLA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 2SAKARYAAKYAZIAŞÇISAKARYA1HENDEKAŞÇISAKARYA1İZMİT(KOCAELİ İLİ)KİMYA LABORATUVARI TEKNİSYENİKOCAELİ2KARASUAŞÇISAKARYA1SAKARYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 5SİNOPGERZEAŞÇISİNOP1TÜRKELİAŞÇISİNOP1SİNOP ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 2ŞANLIURFA DİYARBAKIRAŞÇIDİYARBAKIR1MARDİNAŞÇIMARDİN1ŞANLIURFA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 2TRABZONTRABZONKİMYA LABORATUVARI TEKNİSYENİTRABZON3GÜMÜŞHANEAŞÇIGÜMÜŞHANE1MAÇKAAŞÇITRABZON1PAZARAŞÇIRİZE1RİZEAŞÇIRİZE1TORULAŞÇIGÜMÜŞHANE1TRABZON ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 8GENEL TOPLAM:131İlan olunur.
Article Date: 29.12.2022 GalleryFolderUrl: /tr/duyurular-sitesi/PublishingImages/orman-genel-mudurlugu-geci̇ci̇-i̇sci̇-alim-i̇lani1229-2806 FriendlyUrl: /tr/duyurular/orman-genel-mudurlugu-geci̇ci̇-i̇sci̇-alim-i̇lani1 DocumentFolderUrl: /tr/duyurular-sitesi/Documents/orman-genel-mudurlugu-geci̇ci̇-i̇sci̇-alim-i̇lani1229-2806
orman-genel-mudurlugu-geci̇ci̇-i̇sci̇-alim-i̇lani1229-2806
-
- Süper Mod
“Orman Genel Müdürlüğü” sayfasına dön
Geçiş yap
- Forum İstişare.org' dan
- ↳ Duyurular
- ↳ Derlemeler
- Kripto & Dijital Varlıklar
- ↳ Hamster Combat Token
- Trendler
- ↳ Google Trends
- ↳ Youtube Trendler
- Haberler & Kullanıcı İncelemeleri
- ↳ Kullanıcı Haberleri
- ↳ Kullanıcı İncelemeleri
- ↳ Gündem
- ↳ Ekonomi Haberleri
- ↳ Politika Haberleri
- ↳ Dünya Haberleri
- ↳ Sağlık Haberleri
- ↳ Spor Haberleri
- ↳ Kamu Haberleri
- ↳ Videolar
- ↳ Yaşam
- İşletim Sistemleri
- ↳ Microsoft (Windows İşletim Sistemleri)
- ↳ Windows 11
- ↳ Windows 10
- ↳ Windows 8.1
- ↳ Windows 7
- ↳ Diğer Windows Sürümleri
- ↳ GNU/Linux İşletim Sistemleri
- ↳ Debian
- ↳ Pardus
- ↳ Kali
- ↳ Ubuntu
- ↳ Linux Mint
- ↳ Elementary OS
- ↳ RedHat, CentOS ve AlmaLinux
- ↳ Fedora
- ↳ OpenSUSE
- ↳ Arch Linux
- ↳ Manjaro
- ↳ Gentoo
- ↳ Void
- ↳ Slackware
- ↳ Pisi ve Milis
- ↳ MacOS / Apple OSX
- ↳ OpenCore
- ↳ 13.0 Ventura
- ↳ 12.0 Monterey
- ↳ 11.0 Big Sur
- ↳ 10.15 Catalina
- ↳ 10.14 Mojave
- ↳ 10.13 High Sierra
- ↳ 10.12 Sierra
- ↳ 10.11 El Capitan
- ↳ macOS Uyumlu Donanımlar
- ↳ Rehberler
- ↳ Diğer İşletim Sistemleri
- Mobil Aygıtlar
- ↳ Mobil Operatörler
- ↳ Telefon Tavsiyeleri
- ↳ Android
- ↳ Samsung
- ↳ Huawei
- ↳ Oppo
- ↳ Realme
- ↳ Motorola
- ↳ Panasonic
- ↳ Anka
- ↳ Grunding
- ↳ Elephone
- ↳ Diğer Markalar
- ↳ iPhone
- ↳ iPhone X
- ↳ iPhone 11
- ↳ iPhone 12
- ↳ iPhone 13
- ↳ iPhone 14
- ↳ Diğer iPhone Modelleri
- ↳ Diğer Cep Telefonları
- ↳ Cep Telefonu Aksesuarları
- ↳ Tablet Bilgisayarlar
- ↳ iPad
- ↳ Galaxy Tab
- ↳ Matepad
- ↳ Lenovo Tab
- ↳ Diğer Tablet Markaları
- ↳ Kulaklıklar
- ↳ Giyilebilir Teknolojiler
- ↳ Akıllı Saatler
- ↳ Akıllı Gözlükler
- ↳ Mobil Uygulamalar
- ↳ Mobil Oyunlar
- İnternet ve Web
- ↳ İnternet Erişimi
- ↳ Sosyal Medya ve Mesajlaşma
- ↳ Web Servisleri
- ↳ Web Tasarım
- ↳ Web Hosting - Server
- ↳ Dijital Yayıncılık
- Donanım
- ↳ Teknik Destek
- ↳ Mavi Ekran Hata Analizi
- ↳ 0xc000007b Hata Analizi
- ↳ Masaüstü Bilgisayarlar
- ↳ Sistem Tavsiyeleri
- ↳ Bilgisayar Toplama
- ↳ Marka ve Hazır Bilgisayarlar
- ↳ Kasa
- ↳ Anakart
- ↳ RAM
- ↳ İşlemci
- ↳ Ekran Kartı
- ↳ Güç Kaynağı
- ↳ Dizüstü Bilgisayarlar
- ↳ Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları
- ↳ SSD, Flash ve Sabit Diskler
- ↳ Oyun Performansı
- ↳ Ağ Donanımları
- ↳ Oyun Ekipmanları
- ↳ Fare
- ↳ Gamepad ve Direksiyon Seti
- ↳ Klavye
- ↳ Oyun Kulaklığı
- ↳ Mouse Pad
- ↳ Oyun Koltuğu
- ↳ Oyun Kayıt Aygıtları
- ↳ Diğer Donanımlar
- ↳ Mac
- ↳ Overclock ve Soğutma
- ↳ PC Modifikasyon
- ↳ Sanal Gerçeklik
- ↳ Elektrik ve Elektronik
- Yazılım
- ↳ Yapay Zeka Araçları
- ↳ Aygıt Sürücüleri
- ↳ Programlama
- ↳ Veritabanı Sistemleri
- ↳ Geliştirme Kartları
- ↳ Web Programlama
- ↳ Mobil Programlama
- ↳ Oyun Programlama
- ↳ Güvenlik
- ↳ Sistem Araçları
- ↳ Multimedya / Çoklu ortam
- ↳ İnternet Araçları
- ↳ Grafik ve Tasarım
- ↳ Diğer Yazılımlar
- ↳ Tersine Mühendislik
- Oyunlar
- ↳ Oyun Teknik Destek
- ↳ Oyun Tavsiyeleri
- ↳ Oyun Haberleri
- ↳ Oyun İncelemeleri
- ↳ Oyun Programları
- ↳ Emülatör
- ↳ Türkçe Yama
- ↳ Dijital Oyun Servisleri
- ↳ Aksiyon / First Person Shooter
- ↳ Strateji
- ↳ Battle Royale
- ↳ Macera / Adventure
- ↳ Rol Yapma Oyunları
- ↳ Simülasyon
- ↳ Spor Oyunları
- ↳ Yarış
- ↳ Online Oyunlar
- ↳ Diğer Oyunlar
- Konsol Dünyası
- ↳ Xbox
- ↳ Steam Deck
- ↳ PlayStation
- ↳ Nintendo
- ↳ Diğer Konsollar
- Dijital Fotoğrafçılık ve Video
- ↳ Dijital Fotoğraf Makineleri
- ↳ Objektif ve Ekipmanlar
- ↳ Video Kameralar
- ↳ Film Kurgu & Montaj
- ↳ Fotoğraf Sanatı
- Tüketici Ürünleri
- ↳ Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın
- ↳ Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
- ↳ Televizyonlar
- ↳ Ses Sistemleri
- ↳ Medya Oynatıcılar
- ↳ Klimalar
- ↳ Kombi ve Isıtma Sistemleri
- ↳ Mobilya
- ↳ Yazıcı
- Sınavlar
- ↳ Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) Sorular ve Cevapları
- ↳ Emlak Danışmanlığı Sertifika Programı Sorular ve Cevapları
- ↳ Özel Eğitimde Toplumsal Farkındalığı Artırma
- ↳ Nesneye Dayalı Programlama - PYTHON Geliştirme Ve Uyum Eğitimi
- ↳ Diksiyon Eğitimi Sertifika Programı Sorular ve Cevapları
- ↳ Online Deneme Sınavları/Testleri ile Sınavlara Hazırlık
- Dini Bilgiler
- ↳ Aile İlişkileri
- ↳ İlmihal
- Kamu Kurum ve Kuruluşları
- ↳ Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi (MKE)
- ↳ Kültür ve Turizm Bakanlığı
- ↳ Dışişleri Bakanlığı
- ↳ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
- ↳ Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü
- ↳ Sosyal Güvenlik Kurumu
- ↳ TÜRMOB - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği
- ↳ Orman Genel Müdürlüğü
- ↳ Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
- ↳ Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu
- Üniversiteler
- ↳ Ondokuz Mayıs Üniversitesi
- ↳ Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ)
- ↳ Kırklareli Üniversitesi
- ↳ Abdullah Gül Üniversitesi
- ↳ Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi
- ↳ İstanbul Arel Üniversitesi
- ↳ Trabzon Üniversitesi
- Sosyal Medya