Makine ve Kimya Endüstrisi AŞ. (MKE) Personel İşçi Alımı Sınav ve Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? (Son Durum)
-
- Süper Mod
Makine ve Kimya Endüstrisi AŞ. (MKE) Personel İşçi Alımı Sınav ve Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? (Son Durum)
MKE işçi alımı
Ankara, Kırıkkale ve Çankırı’daki fabrika ve işletmeler için şu unvanlarda personel alımı yapılacak.
Geri Dönüşüm Mühendisi
Üretim Mühendisi
Yalın Üretim Süreç Mühendisi
AR-GE Mühendisi
Bakım Onarım Mühendisi
Pazarlama ve Satış Sorumlusu
Üretim Planlama Mühendisi
Satın Alma Mühendisi
Diyetisyen
Vinç Operatörü,
Kaynak Operatörü,
Makine Teknolojileri Operatörü,
Bakım Çalışanı (Mekanik),
Tezgah ve Cnc Operatörü,
Kimyasal Proses Operatörü,
Bakım Çalışanı (Elektrik/Elektronik/Otomasyon),
Forklift Operatörü,
Isıl İşlem ve Yüzey İşlem Çalışanı,
Çelik ve Pirinç Üretim Çalışanı,
Tesis Bakım Çalışanı,
Çelik ve Pirinç Üretim Çalışanı,
Üretim Kalite Kontrol Çalışanı alımı kapsamında başvuru sonuçlarına dair detaylar geldikçe bu yazımızda bulabilirsiniz.
MKE Başvuru Sonuçları
Makine ve Kimya Endüstrisi MKE işçi alımı başvuruları tamamlanmıştı. Bir çok unvan için yapılan MKE işçi/personel alımı sonuçlarına dair adaylara çağrı gelebilmekte veya direkt olarak kurum tarafından ilerleyen süreçte duyuru yapılabilmektedir.
Gerekli başvurulara dair tüm detayları bu yazımızda bulabilir ve çağrılara dair yorumlarınızı ve sonuçlarınızı paylaşabilirsiniz.
Personel Alımı Kariyer Başvuruları Tamamlandı (Sonuçlar Bekleniyor)
Adaylar bir çok unvan için MKE personel alımına dair tüm şartları ve detayları, tamamlanan başvurular kapsamında sonuçları linkten takip edip inceleyebilir: https://www.mke.gov.tr
Not: Bu foruma basit bir şekilde hemen üye olarak fikirlerinizi ve sorularınızı başkaları ile paylaşabilirsiniz. Başlık sabitlenmiştir bundan sonraki tüm süreçleri buradan takip edebilirsiniz.
Şununla etiketlenmiş: Ankara İş İlanları, Çankırı İş İlanları, Kırıkkale İş İlanları, Kamu İş İlanları, Personel Alımı, Sözleşmeli Personel Alımı, MKE işçi alımı sonuçları,