Arda Güler'in transfer görüşmesi ortaya çıktı! Şampiyonlar Ligi Finali'nde...

Şu anda Google arama motorunda Türkiye' de en çok nelerin arandığını keşfedin
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

Arda Güler'in transfer görüşmesi ortaya çıktı! Şampiyonlar Ligi Finali'nde...

Mesaj gönderen istisare.org »

Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'de gelecek sezonun çalışmaları başladı. Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına giren Arda Güler için transfer görüşmeleri devam ediyor. Sarı lacivertli yönetim, Şampiyonlar Ligi finali öncesi Arda Güler için İstanbul'da kulüp başkanıyla görüşme gerçekleştirdi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Resim

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası final maçında Başakşehir ile İzmir'de karşı karşıya geldi.
Sarı lacivertliler, rakibini 2-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.
Ben böyle bir karar aldım. Portekiz'e gideceğim ve hayallerimden birini gerçekleştirebilecek miyim diye bekleyeceğim." ifadelerini kullandı.
SERBEST KALIR MADDESİ DEVRE DIŞI
Sarı lacivertli ekibin genç yıldızı Arda Güler'in sözleşmesinde '1500 dakikadan az oynarsa 5 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi olduğu ortaya çıkmıştı.
Fenerbahçe'nin Başakşehir'e karşı oynadığı Ziraat Türkiye Kupası finalinin 41. dakikasında Arda Güler, 1500 dakikayı doldurmuş oldu.
Böylece, Arda'nın sözleşmesindeki '5 milyon euro'lya serbest kalır' maddesi de etkisiz hale geldi.
Yıldız oyuncu bu sezon Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine taktı.
Fotomac.com.tr editörü Enes Cevahirci'nin le10sport'dan derlediği haberine göre, PSG Başkanı Nasır el-Halifi Arda Güler için harekete geçti.
Nasır el-Halifi, Arda'nın transferini bitirmek üzere Şampiyonlar Ligi finali için geldiği İstanbul'da sarı lacivertli yönetim ile görüşme gerçekleştirdi.
Arda Güler bu sezon Fenerbahçe'de 35 maçta görev aldı.
18 yaşındaki yıldız oyuncu, 6 gol 6 asistlik performans sergiledi.
Arda Güler, milli takım formasını da 2 kere giyme başarısı gösterdi.
Transfermarkt verilerine göre Arda'nın güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

“Google Trends” sayfasına dön