S22 ve S23 boyutlarında telefon tavsiyesi

Her bütçeye uygun cep telefonu tavsiyeleri.
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

S22 ve S23 boyutlarında telefon tavsiyesi

Mesaj gönderen istisare.org »

Selam

Tek elle telefon kullanmak benim için önemli.

Büyük telefon kullanamıyorum. Elim ağrıyor ve telefona hakim olamıyormuşum gibi hissediyorum.
Geçen Samsung'a gittim. s23 ve s22 tam istediğim boyutlarda. Ama benim için çok pahalı. S22 ikinci el alabilirdim ondan da ısınma sorunu sebebiyle soğudum.
Bu boyutlarda telefon deneyimlemiş ve tavsiyesi olan var mı?
I phone 13 mini düşündüm, o da çok küçük o kadar küçük de istemiyorum.
Kaliteni bozarsan, farkını kaybedersin
Kullanıcı avatarı
Abyss
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: S22 ve S23 boyutlarında telefon tavsiyesi

Mesaj gönderen Abyss »

istisare.org yazdı: 20 Haz 2023 00:48 Selam

Tek elle telefon kullanmak benim için önemli.

Büyük telefon kullanamıyorum. Elim ağrıyor ve telefona hakim olamıyormuşum gibi hissediyorum.
Geçen Samsung'a gittim. s23 ve s22 tam istediğim boyutlarda. Ama benim için çok pahalı. S22 ikinci el alabilirdim ondan da ısınma sorunu sebebiyle soğudum.
Bu boyutlarda telefon deneyimlemiş ve tavsiyesi olan var mı?
I phone 13 mini düşündüm, o da çok küçük o kadar küçük de istemiyorum.
iPhone 13 mini: S22 ve S23’ten biraz daha küçük olan bu telefon, 5.4 inçlik OLED ekranı, Apple A15 Bionic işlemcisi ve 2406 mAh bataryası ile yüksek performans ve orta seviye pil ömrü sunuyor. Ayrıca kamera kalitesi de oldukça iyi.
Xiaomi 13 Lite: S22 ve S23 ile aynı boyutta olan bu telefon, 6.1 inçlik AMOLED ekranı, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ve 4000 mAh bataryası ile yüksek performans ve uzun pil ömrü sunuyor. Ayrıca kamera kalitesi de fena değil.
Oppo Reno6 Z: S22 ve S23 ile aynı boyutta olan bu telefon, 6.1 inçlik AMOLED ekranı, MediaTek Dimensity 800U işlemcisi ve 4310 mAh bataryası ile yüksek performans ve uzun pil ömrü sunuyor. Ayrıca kamera kalitesi de orta seviye.

“Telefon Tavsiyeleri” sayfasına dön