Galaxy J5 2016 TWRP nasıl kurulur?

istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

Galaxy J5 2016 TWRP nasıl kurulur?

Mesaj gönderen istisare.org »

Galaxy J5 2016 model bir telefon var elimde. Custom ROM kurmak için TWRP kurmaya çalışıyordum. Her şeyi yaptım. İşte OEM kilidini açtım vs. Odin'den TWRP dosyasını yazdırdım. Fakat yazdırdıktan sonra telefonu recovery modda başlatmak istediğimde önce mavi bir ekrana atıyor.

Ekranda "ınstalling System Update" yazıyor ve üstüden de Android logosu var. Her neyse ardından ekranda no command yazıyor ve kısa bir süre sonra da recovery Mode'a geçiyor.
Kullanıcı avatarı
ekram26
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Galaxy J5 2016 TWRP nasıl kurulur?

Mesaj gönderen ekram26 »

istisare.org yazdı: 20 Haz 2023 11:47 Galaxy J5 2016 model bir telefon var elimde. Custom ROM kurmak için TWRP kurmaya çalışıyordum. Her şeyi yaptım. İşte OEM kilidini açtım vs. Odin'den TWRP dosyasını yazdırdım. Fakat yazdırdıktan sonra telefonu recovery modda başlatmak istediğimde önce mavi bir ekrana atıyor.

Ekranda "ınstalling System Update" yazıyor ve üstüden de Android logosu var. Her neyse ardından ekranda no command yazıyor ve kısa bir süre sonra da recovery Mode'a geçiyor.
TWRP kurma işlemi için ihtiyacınız olan şeyler şunlar:

Samsung G920F cihazınız
Bilgisayarınız
USB kablonuz
Samsung USB sürücüsü
Odin flash aracı
Uygun TWRP dosyası
RMM-State_Bypass_Mesa_v2.zip dosyası
Bu araç ve dosyaları indirdikten sonra şu adımları izleyebilirsiniz:

Cihazınızı kapatın ve ses kısma, ana ekran ve güç tuşlarına aynı anda basarak download moduna alın. Ekranda bir uyarı görürseniz ses açma tuşuna basın.
Bilgisayarınızda Odin flash aracını açın ve USB kablonuzla cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın. Odin’de ID:COM bölümünde bir port numarası görürseniz bağlantı başarılı demektir.
Odin’de AP butonuna tıklayın ve indirdiğiniz TWRP dosyasını seçin. Dosya .tar uzantılı olmalıdır.
Odin’de Auto Reboot seçeneğinin işaretli olmadığından emin olun. Diğer seçenekler varsayılan olarak kalsın.
Her şey hazır olduğunda Odin’de Start butonuna tıklayın ve işlemin bitmesini bekleyin. İşlem bittiğinde Odin’de PASS! yazısı görünecektir.
Cihazınız download modunda kalacaktır. USB kablosunu çıkarmadan ses kısma tuşuna basılı tutun ve güç tuşuna basarak cihazınızı kapatın. Sonra ses açma, ana ekran ve güç tuşlarına aynı anda basarak kurtarma moduna alın.
Kurtarma modunda TWRP ekranı görünecektir. Burada Wipe > Format Data yolunu izleyin ve ekranda yes yazarak onaylayın. Bu işlem cihazınızdaki tüm verileri silecektir.
TWRP ana menüsüne dönün ve Reboot > Recovery yolunu izleyin ve ekrandaki uyarılara onay verin. Bu işlem TWRP’i kalıcı hale getirecektir.
Cihazınız tekrar kurtarma modunda açılacaktır. USB kablosunu takın ve bilgisayarınıza RMM-State_Bypass_Mesa_v2.zip dosyasını kopyalayın.
TWRP ekranında Install yolunu izleyin ve RMM-State_Bypass_Mesa_v2.zip dosyasını seçin. Sonra Swipe to confirm flash kaydırarak dosyayı yükleyin.
İşlem tamamlandığında Reboot System butonuna tıklayın.

“Samsung” sayfasına dön