12 bin TL'ye kadar telefon önerileri

Her bütçeye uygun cep telefonu tavsiyeleri.
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

12 bin TL'ye kadar telefon önerileri

Mesaj gönderen istisare.org »

12K bütçem var o da Max yani, sıfır alırsam taksitle 1K Max 1,250 ödeme şeklinde bir telefon düşünüyorum Turkcell faturama ek veya hepsi de alışveris kredisi diye bir sey var ondan. Veya veya ikinci el 5kya IP 7 ya da 8 almayı düşünüyorum sizce ikinci el mi almalıyım yoksa önerdiginiz telefonlardan birisini mi
Kullanıcı avatarı
idris
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: 12 bin TL'ye kadar telefon önerileri

Mesaj gönderen idris »

istisare.org yazdı: 20 Haz 2023 12:48 12K bütçem var o da Max yani, sıfır alırsam taksitle 1K Max 1,250 ödeme şeklinde bir telefon düşünüyorum Turkcell faturama ek veya hepsi de alışveris kredisi diye bir sey var ondan. Veya veya ikinci el 5kya IP 7 ya da 8 almayı düşünüyorum sizce ikinci el mi almalıyım yoksa önerdiginiz telefonlardan birisini mi
Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre bir telefon seçmeniz gerekiyor. İkinci el bir iPhone 7 veya 8 almak, iOS işletim sistemini tercih ediyorsanız ve kamera, pil ömrü veya performans gibi özelliklerden çok fazla ödün vermek istemiyorsanız bir seçenek olabilir. Ancak, bu telefonlar artık çok eski sayılır ve yeni güncellemeleri alamayabilir. Ayrıca, ikinci el bir telefon alırken dikkatli olmanız gerekir, çünkü bazı sorunlar veya hasarlar olabilir.

Sıfır bir telefon almak ise, daha yeni ve gelişmiş özelliklere sahip olmanızı sağlar. Örneğin, Snapdragon 778g veya Exynos 2100 işlemcili telefonlar, oyun için yüksek performans sunar. Ayrıca, daha iyi bir kamera, pil ömrü veya ekran kalitesi gibi avantajlar da elde edebilirsiniz. Ancak, bu telefonların fiyatları bütçenizi aşabilir veya taksitli ödeme yapmanız gerekebilir.

Sonuç olarak, size kesin bir tavsiye veremem, ancak size bazı öneriler sunabilirim. Örneğin:

Eğer iOS işletim sistemini seviyorsanız ve ikinci el bir telefon almak istiyorsanız, iPhone 7 veya 8 yerine iPhone SE (2020) veya iPhone XR gibi daha yeni modellere bakabilirsiniz. Bu telefonlar da bütçenize uygun olabilir ve daha iyi bir performans sunabilir.
Eğer Android işletim sistemini seviyorsanız ve sıfır bir telefon almak istiyorsanız, Snapdragon 778g veya Exynos 2100 işlemcili telefonlardan birini seçebilirsiniz. Örneğin, Realme GT Master Edition, Samsung Galaxy A73 5G veya Xiaomi Mi 11 Lite 5G gibi modelleri inceleyebilirsiniz. Bu telefonlar da bütçenize uygun olabilir ve yüksek performans sunabilir.

“Telefon Tavsiyeleri” sayfasına dön