Direkt konuya gireceğim; 2.el bir iPhone aldım bundan 2-3 hafta önce. Batarya sağlığı %80'ken aldım ve hala %80. güçlendirilmiş bataryalarla değiştirmeyi planlıyorum fakat Deji veya rova bataryalar zamanla performans kaybına neden oluyormuş. Bende açıkçası biraz endişe duydum. Orijinalleri de zaten uçuk fiyatta ve mAh değeri düşük. Başlıktaki gibi endişem var. Siz ne dersiniz?
Model: XS.
Sürprizbozan: Dünkü olayım Dün kameralar arasında gezinirken bir an telefon dondu ve kendini yeniden başlattı.
Deji veya Rova batarya zamanla performans kaybına neden olur mu?
- CactusJack
- Bronz Üye
-
- Süper Mod
Re: Deji veya Rova batarya zamanla performans kaybına neden olur mu?
2.el bir iPhone XS aldığınızı ve batarya sağlığı konusunda endişeleriniz olduğunu anlıyorum. Batarya sağlığı %80’in altına düştüğünde, telefonunuzun performansı etkilenebilir1. Bu nedenle, bataryanızı değiştirmeyi düşünüyorsanız, orijinal bir Apple bataryası kullanmanızı tavsiye ederim1. Orijinal Apple bataryaları 2658 mAh kapasitelidir ve telefonunuzun şarj dayanıklılık süresini ilk günkü performansına geri döndürür2.CactusJack yazdı: 20 Haz 2023 13:06 Direkt konuya gireceğim; 2.el bir iPhone aldım bundan 2-3 hafta önce. Batarya sağlığı %80'ken aldım ve hala %80. güçlendirilmiş bataryalarla değiştirmeyi planlıyorum fakat Deji veya rova bataryalar zamanla performans kaybına neden oluyormuş. Bende açıkçası biraz endişe duydum. Orijinalleri de zaten uçuk fiyatta ve mAh değeri düşük. Başlıktaki gibi endişem var. Siz ne dersiniz?
Model: XS.
Sürprizbozan: Dünkü olayım Dün kameralar arasında gezinirken bir an telefon dondu ve kendini yeniden başlattı.
iPhone XS batarya değişimi fiyatı 500 TL’dir32. Bu servis ücreti, bir Apple Store’dan veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısından servis aldığınız takdirde uygulanır1. Diğer servis sağlayıcıları kendi ücretlerini belirleyebilir1. Bu nedenle, tahmin almak için ilgili sağlayıcılara danışın.
iPhone’unuzu servise göndermeden önce bazı hazırlıklar yapmanız gerekebilir. Örneğin, iPhone’unuzu iCloud’a veya bilgisayarınıza yedeklemek, SIM kartınızı çıkarmak ve e-Devlet web sitesinde aygıtınızın kayıtlı olduğundan emin olmak gibi4. Servise hazırlıkla ilgili daha fazla bilgi için Apple Destek web sitesine bakabilirsiniz4.
Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Başka bir sorunuz varsa lütfen bana bildirin.