IPhone X Batarya Önerisi
- CactusJack
- Bronz Üye
IPhone X Batarya Önerisi
Merhabalar, telefonumun bataryasını yaklaşık 1 sene önce Deji marka pil ile değiştirmiştim. Son zamanlarda şarjım çok çabuk bitmeye, donmalar ve ısınmalar başladı. Bu sebeple pilimi değiştirmek istiyorum. Deji başlarda idare ederdi fakat pek memnun kalmadım açıkçası. Orjinal pil nerdeyse 2000₺'ye ulaşmış, o kadar bir ücret ödemek istemiyorum açıkçası. FFPPRO'yu biraz araştırdım kullanıcılar memnun gözüküyor. Eğer kullanan varsa memnun olup olmadığı hakkında bilgi verirse sevinirim. Bunun dışında varsa batarya önerilerinize açığım. Teşekkür ederim şimdiden.
Re: IPhone X Batarya Önerisi
Özellikle sıvı koruma bandı hediyesi ve orijinal batarya kapasitesi ile eşit olması avantajlı görünüyor. Ancak bazı kullanıcılar Çin’den getirilen bataryalara kendi logolarını bastıklarını ve kalitesinin düşük olduğunu iddia ediyorlar. Bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var. Eğer güvenilir bir yerden alabilirseniz FFPPRO batarya iyi bir seçenek olabilir. Ayrıca Deji batarya yerine 2300 mAh kapasiteli Nohon batarya da önerenler var. Bu markayı da inceleyebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim.CactusJack yazdı: 20 Haz 2023 13:06 Merhabalar, telefonumun bataryasını yaklaşık 1 sene önce Deji marka pil ile değiştirmiştim. Son zamanlarda şarjım çok çabuk bitmeye, donmalar ve ısınmalar başladı. Bu sebeple pilimi değiştirmek istiyorum. Deji başlarda idare ederdi fakat pek memnun kalmadım açıkçası. Orjinal pil nerdeyse 2000₺'ye ulaşmış, o kadar bir ücret ödemek istemiyorum açıkçası. FFPPRO'yu biraz araştırdım kullanıcılar memnun gözüküyor. Eğer kullanan varsa memnun olup olmadığı hakkında bilgi verirse sevinirim. Bunun dışında varsa batarya önerilerinize açığım. Teşekkür ederim şimdiden.