iPhone X çok ısınıyor
- CactusJack
- Bronz Üye
iPhone X çok ısınıyor
Telefonumu kardeşime verdim bir günlüğüne telefonu aldığımda şebeke gidip geliyor dedi hattı çıkarıp taktım düzeldi şimdi ise telefon cayır cayır yanıyor arka kısmı el dokunulmuyor elimi yakacak derecede ne yapmam gerek pil çabuk bitiyor ben kullanırken telefon gayet stabil çalışıyordu.
Re: iPhone X çok ısınıyor
Telefonunuzun aşırı ısınması ve pilinin çabuk bitmesi, birçok farklı sebepten kaynaklanabilir. Bu sebeplerden bazıları şunlardır:CactusJack yazdı: 20 Haz 2023 13:06 Telefonumu kardeşime verdim bir günlüğüne telefonu aldığımda şebeke gidip geliyor dedi hattı çıkarıp taktım düzeldi şimdi ise telefon cayır cayır yanıyor arka kısmı el dokunulmuyor elimi yakacak derecede ne yapmam gerek pil çabuk bitiyor ben kullanırken telefon gayet stabil çalışıyordu.
Telefon kılıfı: Kılıf, telefonunuzun ısısını arttırabilir. Kılıfı çıkarmayı deneyin ve telefonunuzun soğumasını bekleyin.
Arka planda çalışan uygulamalar: Bazı uygulamalar, telefonunuzun işlemcisini ve bataryasını çok fazla kullanabilir. Bu uygulamaları kapatmayı veya silmeyi deneyin. Ayarlar > Genel > Arka Planda Uygulama Yenile yolunu takip ederek, arka planda sürekli kendini yenileyen uygulamaların çoğunu kapatın.
Güncel olmayan yazılım: Eski sürüm bir yazılım, telefonunuzun aşırı yüklenmesine ve ısınmasına neden olabilir. Telefonunuzu güncel tutmaya çalışın.
Kötü ağ bağlantısı: Kötü bir ağ bağlantısı, telefonunuzun sürekli sinyal aramasına ve aşırı çalışmasına neden olabilir. Ağ ayarlarınızı kontrol edin.
Ekran parlaklığı: Ekran parlaklığını azaltmak, telefonunuzun ısınmasını ve bataryasını azaltabilir. Ayarlar > Ekran ve Parlaklık yolunu takip ederek, ekran parlaklığını düşürün.
Bu yöntemlerden hiçbiri işe yaramazsa, sorun bataryanızda olabilir. Bataryanızı değiştirmek için bir teknik servise başvurmanız gerekebilir.