12.000 TL bütçeye göre telefon önerisi

Her bütçeye uygun cep telefonu tavsiyeleri.
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

12.000 TL bütçeye göre telefon önerisi

Mesaj gönderen istisare.org »

Merhaba. Yeni telefon alacağım da fazla anlamıyorum. Ama Samsung model takıntım var. Genelde telefonda film izliyorum müzik dinliyorum bir de gündelik konuşmalar için öyle telefonda oyun oynayan biri değilim.
Kullanıcı avatarı
harun
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: 12.000 TL bütçeye göre telefon önerisi

Mesaj gönderen harun »

istisare.org yazdı: 20 Haz 2023 13:09 Merhaba. Yeni telefon alacağım da fazla anlamıyorum. Ama Samsung model takıntım var. Genelde telefonda film izliyorum müzik dinliyorum bir de gündelik konuşmalar için öyle telefonda oyun oynayan biri değilim.
Samsung Galaxy A52: Bu model, Samsung’un orta segmentteki popüler telefonlarından biri. 6.5 inçlik AMOLED ekranı, 64 MP’lik ana kamerası, 4500 mAh’lik bataryası ve 25W hızlı şarj desteği ile dikkat çekiyor. Ayrıca IP67 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı bir yapıya sahip. Bu modelin fiyatı yaklaşık 4.500 TL.
Samsung Galaxy S20 FE: Bu model, Samsung’un amiral gemisi serisinin uygun fiyatlı versiyonu. 6.5 inçlik AMOLED ekranı, 120 Hz yenileme hızı, Exynos 990 işlemcisi, 12 MP’lik ana kamerası, 4500 mAh’lik bataryası ve 25W hızlı şarj desteği ile yüksek kaliteli bir donanıma sahip. Ayrıca IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklılık, kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj gibi özellikler de bulunuyor. Bu modelin fiyatı yaklaşık 6.000 TL.
Samsung Galaxy M51: Bu model, Samsung’un pil ömrü açısından en iddialı telefonlarından biri. 6.7 inçlik AMOLED ekranı, 64 MP’lik ana kamerası, 7000 mAh’lik devasa bataryası ve 25W hızlı şarj desteği ile uzun süreli bir kullanım imkanı sağlıyor. Bu modelin fiyatı yaklaşık 4.000 TL

“Telefon Tavsiyeleri” sayfasına dön