iPhone 11 internet sorunu
iPhone 11 internet sorunu
iPhone 11 kullanıcısıyım, telefonumun garantisi devam etmekte. Ama evde diğer telefonların (Samsung S22 ve Samsung Note 20 Ultra) internetin çekmesine rağmen ben kendi telefonumda Instagram da bile dolaşamıyorum. Sizce ne yapabilirim?
- whitequeen
- Yeni Üye
Re: iPhone 11 internet sorunu
Wi-Fi ağına bağlanamıyorsanız, şunları deneyin:Fireworks yazdı: 20 Haz 2023 13:09 iPhone 11 kullanıcısıyım, telefonumun garantisi devam etmekte. Ama evde diğer telefonların (Samsung S22 ve Samsung Note 20 Ultra) internetin çekmesine rağmen ben kendi telefonumda Instagram da bile dolaşamıyorum. Sizce ne yapabilirim?
Wi-Fi yönelticinizin açık olduğundan ve kapsama alanında bulunduğunuzdan emin olun.
Ayarlar > Wi-Fi bölümüne gidin ve Wi-Fi’nin açık olduğundan emin olun. Katılmak istediğiniz Wi-Fi ağının adına dokunun ve gerekirse parolayı girin.
Wi-Fi ağınızla ilgili bir sorun olduğunu belirten bir ileti görürseniz, daha fazla bilgi almak için Wi-Fi ağına dokunun.
Kablolarınızı ve bağlantılarınızı kontrol edin. Yönelticinizin modeme bağlı ve açık olduğundan emin olun.
Tüm aygıtlarınızı yeniden başlatın. iPhone’unuzu, yönelticinizi ve modeminizi kapatıp açın.
Ağ ayarlarınızı sıfırlayın. Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla’ya dokunun. Bu işlem, Wi-Fi ağları ve parolaları, hücresel veri ayarları, VPN ve APN ayarlarını da sıfırlar.
Farklı bir Wi-Fi ağına bağlanmayı deneyin. Eğer başka bir ağa bağlanabiliyorsanız, Wi-Fi ağınızla ilgili bir sorun vardır. Yardım almak için yönelticinin üreticisiyle veya internet sağlayıcınızla iletişime geçin.
Eğer hiçbir Wi-Fi ağına bağlanamıyorsanız, Apple Destek bölümüne ulaşın.
Hücresel ağa bağlanamıyorsanız veya hücresel veri kullanırken sorun yaşıyorsanız, şunları deneyin:
SIM kartınızın etkinleştirilmiş ve kilidinin açılmış olduğundan emin olun.
Ayarlar > Hücresel bölümüne gidin. Hücresel Veri’nin açık olduğunu doğrulayın. Çift SIM kullanıyorsanız Hücresel Veri’ye dokunun, sonra seçili hattı doğrulayın.
Telefonunuzda güncelleme bekliyorsa, güncellemeyi yapmadan önce pilinizin en az yüzde 50 dolu olması gerekir. Güncellemeyi yapmak için telefonunuzu prizden çıkarmayın.
Telefonunuzda arka planda çalışan çok sayıda uygulama veya servis varsa, piliniz daha hızlı tükenir ve hücresel veri kullanımınız artar. Kullanmadığınız uygulamaları kapatın ve Düşük Güç Modu’nu açın.
Telefonunuzda güncellemeleri yapın ve Hücresel bölümündeki önerileri takip edin.
Hücresel veri ücretleriniz hakkında bilgi için operatörünüze danışın.