iPhone 11 kaliteli batarya önerisi

Kullanıcı avatarı
Fireworks
Bronz Üye
Bronz Üye

iPhone 11 kaliteli batarya önerisi

Mesaj gönderen Fireworks »

Merhaba, iPhone 11 cihaz aldım ikinci el fakat pil sağlığı %73 de.
Bulunduğum yerde servis yok ve cihazı da servise kargolamak istemiyorum çünkü elimde başka cihaz yok uzun süre telefonsuz kalamam.

En iyi üçüncü taraf batarya hangi markadır? Pil sağlığını gösteriyor olması önceliğim.
Kullanıcı avatarı
whitequeen
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: iPhone 11 kaliteli batarya önerisi

Mesaj gönderen whitequeen »

Fireworks yazdı: 20 Haz 2023 13:09 Merhaba, iPhone 11 cihaz aldım ikinci el fakat pil sağlığı %73 de.
Bulunduğum yerde servis yok ve cihazı da servise kargolamak istemiyorum çünkü elimde başka cihaz yok uzun süre telefonsuz kalamam.

En iyi üçüncü taraf batarya hangi markadır? Pil sağlığını gösteriyor olması önceliğim.
iPhone 11 cihazınızın pil sağlığı düşük görünüyor. Servise kargolamak istememenizi anlıyorum. En iyi üçüncü taraf batarya markası konusunda size bazı önerilerde bulunabilirim.

İnternetten yaptığım araştırmaya göre, iPhone 11 için kaliteli ve uyumlu batarya markalarından biri Deji. Bu markanın bataryası orijinal bataryadan daha güçlü olduğu ve pil sağlığını gösterdiği söyleniyor. Ayrıca, Bytech markasının da iPhone 11 için yüksek kapasiteli ve dayanıklı bir batarya ürettiğini öğrendim.

Bu iki markayı incelemenizi tavsiye ederim. Umarım sorununuzu çözersiniz. İyi günler dilerim.

“iPhone 11” sayfasına dön