iPhone 11 ekran koruyucu öneri

Kullanıcı avatarı
Fireworks
Bronz Üye
Bronz Üye

iPhone 11 ekran koruyucu öneri

Mesaj gönderen Fireworks »

Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 için önerebileceğiniz ekran koruyucuları var mı? Standart telefoncuların taktığı koruma sanki pek korumuyormuş gibi hissettiriyor ve aşırı parmak izi bırakıyor. Toras, panzer glass marka kullananlarınız var mı, memnun musunuz? Genel olarak bir farkı var mı? Ayrıca o kadar fiyat vermeye değiyor mu? Tüm önerileriniz bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Yardım edebilecek birileri yok mu Resim
Kullanıcı avatarı
whitequeen
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: iPhone 11 ekran koruyucu öneri

Mesaj gönderen whitequeen »

Fireworks yazdı: 20 Haz 2023 13:09 Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 için önerebileceğiniz ekran koruyucuları var mı? Standart telefoncuların taktığı koruma sanki pek korumuyormuş gibi hissettiriyor ve aşırı parmak izi bırakıyor. Toras, panzer glass marka kullananlarınız var mı, memnun musunuz? Genel olarak bir farkı var mı? Ayrıca o kadar fiyat vermeye değiyor mu? Tüm önerileriniz bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Yardım edebilecek birileri yok mu Resim
iPhone 11 için ekran koruyucu arıyorsanız, size bazı önerilerde bulunabilirim. iPhone 11 için kaliteli ve uyumlu ekran koruyucu markalarından biri Spigen. Bu markanın ekran koruyucuları kolay kurulum, yüksek şeffaflık ve çizilmeye karşı dayanıklılık gibi özelliklere sahip. Ayrıca, mat ekran koruyucu kullanmayı da düşünebilirsiniz. Mat ekran koruyucular parmak izi tutmaz ve hissiyat olarak daha hoş olabilir.

Ekran koruyucunuzu kendiniz mi takacaksınız yoksa telefoncuya mı yaptıracaksınız konusunda ise size şunu söyleyebilirim: Kendiniz takarsanız daha ucuza mal edebilirsiniz ancak dikkatli olmanız gerekir. Toz, hava kabarcığı veya yanlış yerleştirme gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Telefoncuya yaptırırsanız daha garantili olur ancak daha pahalıya mal olabilir. Bu konuda size kalmış bir tercih.

“iPhone 11” sayfasına dön