iPhone 11 batarya değiştirdikten sonra 5 dakikada bir kapanıp açılmaya başladı.
Telefon açılıyor bir süre kullanıyorum. 3 dakika filan sonra otomatik kapanıyor telefon yeniden başlıyor.
Sebebi ne olabilir fikriniz var mı?
En kaliteli Woyax batarya almıştım sıfır zaten bataryadan olduğunu sanmıyorum.
iPhone 11 batarya değiştirme sorunu
- whitequeen
- Yeni Üye
Re: iPhone 11 batarya değiştirme sorunu
Bu sorunun birkaç olası nedeni olabilir:Fireworks yazdı: 20 Haz 2023 13:09 iPhone 11 batarya değiştirdikten sonra 5 dakikada bir kapanıp açılmaya başladı.
Telefon açılıyor bir süre kullanıyorum. 3 dakika filan sonra otomatik kapanıyor telefon yeniden başlıyor.
Sebebi ne olabilir fikriniz var mı?
En kaliteli Woyax batarya almıştım sıfır zaten bataryadan olduğunu sanmıyorum.
Batarya değişimi sırasında telefonunuzda hasar oluşmuş olabilir. Örneğin, anakart, kablo veya bağlantı noktaları zarar görmüş olabilir.
Batarya değişimi sırasında telefonunuzun yazılımı bozulmuş olabilir. Örneğin, iOS güncellemesi tamamlanmamış veya kesintiye uğramış olabilir.
Batarya değişimi sırasında uyumsuz veya kalitesiz bir batarya kullanılmış olabilir. Örneğin, batarya orijinal Apple bataryası değil veya pil sağlığı düşük olabilir.
Bu sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz:
Telefonunuzu güç kaynağına bağlayın ve şarj olduğundan emin olun. Şarj seviyesi çok düşükse, telefonunuz kapanabilir.
Telefonunuzu yeniden başlatın veya zorla yeniden başlatın. Bazen bu işlem, yazılımsal sorunları gidermeye yardımcı olabilir.
Telefonunuzu DFU modunda geri yükleyin. Bu işlem, telefonunuzun yazılımını fabrika ayarlarına döndürür ve potansiyel hataları düzeltir. Ancak bu işlem öncesinde verilerinizi yedeklemeniz gerekir.
Telefonunuzu servise götürün veya bataryayı değiştirdiğiniz yere geri verin. Eğer telefonunuzda veya bataryada bir hasar varsa, onarım veya değiştirme yapılması gerekebilir.