IPhone 11 ahizeden ses geliyor

Kullanıcı avatarı
Fireworks
Bronz Üye
Bronz Üye

IPhone 11 ahizeden ses geliyor

Mesaj gönderen Fireworks »

yakın zaman içinde iPhone 11 aldım. Şarkı dinlerken ahizeden ses geldiğini ve bu sesin rahatsız edici olduğunu fark ettim. Ne kadar araştırsam da sorunu çözemedim. Ahizeden gelen sesi kapatmak istiyorum. Çözümü var mıdır ?
Kullanıcı avatarı
dilara15
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: IPhone 11 ahizeden ses geliyor

Mesaj gönderen dilara15 »

Fireworks yazdı: 20 Haz 2023 13:09 yakın zaman içinde iPhone 11 aldım. Şarkı dinlerken ahizeden ses geldiğini ve bu sesin rahatsız edici olduğunu fark ettim. Ne kadar araştırsam da sorunu çözemedim. Ahizeden gelen sesi kapatmak istiyorum. Çözümü var mıdır ?
iPhone 11’inizde ahizeden ses geldiğini ve bu sesin rahatsız edici olduğunu söylediniz. Bu sorunun nedeni yazılımsal veya donanımsal olabilir. Şu adımları izleyerek sorunu çözmeye çalışabilirsiniz:

Yazılımsal bir sorun ise, ayarlardan ses yüksekliğini kontrol edin ve sesli/sessiz anahtarını sessiz moda getirip getirmediğinize bakın. Ayrıca, ayarlardan erişilebilirlik bölümünde işitme cihazları özelliğini açmayı deneyin.
Donanımsal bir sorun ise, kullanılan cam koruyucunun ya da kılıfın ahizeyi kapatıp kapatmadığını kontrol edin. Ahizede herhangi bir kir veya toz varsa diş macunu gibi küçük bir kuru fırça ile tozları almaya çalışın. Sorun devam ederse, teknik servise başvurun.

“iPhone 11” sayfasına dön