iPhone 12 kamera sesi

zangoyu
Bronz Üye
Bronz Üye

iPhone 12 kamera sesi

Mesaj gönderen zangoyu »

Arkadaşlar merhaba. iPhone 12 yere düştükten sonra ses geliyor Ben bu telefonu bir ara ranzadan düşürdüm çok fena sanırım o zaman başladı bu ses. Sallayınca ses çıkıyor fakat geniş açıya aldığım zaman kamerayı ses gidiyor. SIM kartı yuvasını çıkarıp sallayınca ise ses 2X şeklinde geliyor daha hızlı bu beni çok rahatsız etti. Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Kullanıcı avatarı
whitequeen
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: iPhone 12 kamera sesi

Mesaj gönderen whitequeen »

zangoyu yazdı: 20 Haz 2023 13:13 Arkadaşlar merhaba. iPhone 12 yere düştükten sonra ses geliyor Ben bu telefonu bir ara ranzadan düşürdüm çok fena sanırım o zaman başladı bu ses. Sallayınca ses çıkıyor fakat geniş açıya aldığım zaman kamerayı ses gidiyor. SIM kartı yuvasını çıkarıp sallayınca ise ses 2X şeklinde geliyor daha hızlı bu beni çok rahatsız etti. Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Telefonunuz yere düştükten sonra kameradan ses gelmesi, kameranın optik görüntü sabitleyici (OIS) işlevi gören bileşeninin hasar görmüş olabileceğini gösteriyor. Bu bileşen, fotoğraf çekerken titremeyi en aza indirmek için lensi hareket ettirir. Telefonunuzu salladığınızda veya geniş açıya aldığınızda sesin değişmesi, bu bileşenin yerinden oynamış veya bozulmuş olabileceğini düşündürüyor. Bu durumda, telefonunuzun kamera performansı da etkilenebilir.

Bu sorunu çözmek için, telefonunuzu yetkili bir servise götürmenizi öneririm. Servis, kameranızın durumunu kontrol edecek ve gerekli onarımı yapacaktır. Bu arada, telefonunuzu sallamaktan kaçınmanızı tavsiye ederim.

“iPhone 12” sayfasına dön