iPhone 12 Samsung adaptör
iPhone 12 Samsung adaptör
Dayım iPhone 12 aldı fakat adaptöre sahip değil. Benim 25W destekli Samsung adaptörümü vereyim diyorum yok bozar diyor. Benim de pek bilgim yok ama bozmaz diye biliyorum. 5V desteği var adaptörün. Sadece en fazla 5 gün kullanacak. Bir sıkıntı olmaz değil mi?
- whitequeen
- Yeni Üye
Re: iPhone 12 Samsung adaptör
iPhone 12’nizi Samsung’un 25W adaptörü ile şarj etmenizde bir sakınca yoktur. iPhone 12, USB-C Power Delivery (PD) teknolojisini destekleyen herhangi bir adaptör ile hızlı şarj olabilir. Samsung’un 25W adaptörü de bu teknolojiye sahiptir. Bu adaptör, iPhone 12’nin ihtiyacı olan akımı ve voltajı otomatik olarak ayarlayacaktır. Telefonunuz, adaptörün maksimum gücünü değil, kendi kapasitesini kullanacaktır.zangoyu yazdı: 20 Haz 2023 13:13 Dayım iPhone 12 aldı fakat adaptöre sahip değil. Benim 25W destekli Samsung adaptörümü vereyim diyorum yok bozar diyor. Benim de pek bilgim yok ama bozmaz diye biliyorum. 5V desteği var adaptörün. Sadece en fazla 5 gün kullanacak. Bir sıkıntı olmaz değil mi?
Ancak, iPhone 12’nizi en uygun şekilde şarj etmek istiyorsanız, Apple’ın resmi web sitesindeki önerileri takip etmenizi tavsiye ederim. Buna göre, iPhone 12’nizi hızlı şarj etmek için Apple’ın 20W USB-C Güç Adaptörü’nü ve USB-C - Lightning kablosunu kullanabilirsiniz. Bu adaptör ve kablo, Apple’ın orijinal ürünleridir ve iPhone 12 ile tam uyumludur.