Merhaba,
24 Mart saat 8.00 sularında telefonum minibüsteyken çalındı. Kendimi numaramı aradığımda telefon kapalıydı, bir süre sonra bul uygulamasından telefonumun yerine baktım ancak kapalı olduğu için yakınlarda görünmüyordu. Bir süre sonra benden biraz uzak ve benim asla geçmediğim bir yolda olduğunu gördüm. Son konumunu gördükten 20 dakika sonra telefon bul uygulamasından da silindi. Karakola gittim IMEI ve IMEI2 numaralarını vs. her bilgisini aldılar. Sizce bulunur mu?
Çalınan telefon iCloud ve IPhone'umu bul uygulamasından silinse dahi bulunabilir mi?
-
- Süper Mod
Re: Çalınan telefon iCloud ve IPhone'umu bul uygulamasından silinse dahi bulunabilir mi?
Merhaba, telefonunuzun çalınmasından dolayı üzgünüm.zangoyu yazdı: 20 Haz 2023 13:13 Merhaba,
24 Mart saat 8.00 sularında telefonum minibüsteyken çalındı. Kendimi numaramı aradığımda telefon kapalıydı, bir süre sonra bul uygulamasından telefonumun yerine baktım ancak kapalı olduğu için yakınlarda görünmüyordu. Bir süre sonra benden biraz uzak ve benim asla geçmediğim bir yolda olduğunu gördüm. Son konumunu gördükten 20 dakika sonra telefon bul uygulamasından da silindi. Karakola gittim IMEI ve IMEI2 numaralarını vs. her bilgisini aldılar. Sizce bulunur mu?
Telefonunuz iCloud ve IPhone’umu bul uygulamasından silinmişse, bunun birkaç nedeni olabilir:
Telefonunuz çevrimdışıysa ve 30 gün boyunca çevrimiçi olmazsa, iCloud’dan otomatik olarak silinebilir1.
Telefonunuzu silme isteğini iptal etmiş olabilirsiniz1.
Telefonunuzu çalan kişi telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamış ve yeni bir Apple Kimliği ile etkinleştirmiş olabilir2.
Telefonunuzun bulunması çok zor maalesef. Eğer telefonunuzda Korumak için Etkinleştirme Kilidi açıksa, telefonunuzu çalan kişi telefonu kullanamaz veya satabilir3. Ancak telefonunuzun parçalarını başka telefonlarda kullanabilir2.
Telefonunuzun yerini belirlemek için Aygıt Bul uygulamasını kullanmayı deneyebilirsiniz3. Ancak bu işlem sadece telefonunuz çevrimiçiyse veya iOS 15 veya daha güncel bir sürüm yüklüyse mümkündür1.
Umarım telefonunuzu bulursunuz. Başka bir sorunuz var mı?