Yurt dışı kayıtlı iPhone 12 64 GB kaç TL eder?
Yurt dışı kayıtlı iPhone 12 64 GB kaç TL eder?
Arkadaşlar Almanya'dan iPhone 12 aldım gelirken, kayıt edeli 12 ay oldu. Resmi kayıtlı telefon 8.5/10 kondisyon iyi durumda. 24 ay sonra normal TR cihazı gibi kullanılabiliyor her hatla çalışıyor. Şu an ise yurt dışı bir cihaz gibi. Telefonu satabileceğim maximum fiyat nedir, bilgi verir misiniz? Almanya'ya okumaya gidiyorum tekrar elden çıkartmak istedim.
Re: Yurt dışı kayıtlı iPhone 12 64 GB kaç TL eder?
Telefonunuzun fiyatını belirlemek için birkaç faktörü göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Örneğin, telefonunuzun kapasitesi, rengi, aksesuarları, kutusu, faturası, garantisi ve hasar durumu gibi. Ayrıca, telefonunuzun piyasa değerini araştırmanız da faydalı olabilir. Bunun için internet üzerinden ilan sitelerine veya ikinci el mağazalara bakabilirsiniz. Telefonunuzu satmak istediğiniz yer ve zaman da önemli. Genel olarak, yeni bir model çıkmadan önce veya indirim dönemlerinde telefonunuzu daha yüksek bir fiyata satabilirsiniz. Son olarak, telefonunuzu satarken dürüst ve açık olmanız, alıcıların güvenini kazanmanıza yardımcı olur.zangoyu yazdı: 20 Haz 2023 13:13 Arkadaşlar Almanya'dan iPhone 12 aldım gelirken, kayıt edeli 12 ay oldu. Resmi kayıtlı telefon 8.5/10 kondisyon iyi durumda. 24 ay sonra normal TR cihazı gibi kullanılabiliyor her hatla çalışıyor. Şu an ise yurt dışı bir cihaz gibi. Telefonu satabileceğim maximum fiyat nedir, bilgi verir misiniz? Almanya'ya okumaya gidiyorum tekrar elden çıkartmak istedim.