iPhone 13 iOS 16.5 gba emülatör yükleme
-
- Bronz Üye
iPhone 13 iOS 16.5 gba emülatör yükleme
iPhone 13 iOS 16.5 emülatör yükleme nasıl yapılır? Telefonumda gba oyunlarını oynamak istiyorum özellikle Pokemon fire red gibi Pokemon oyunları. Ancak nasıl emülatör kuracağımı anlamadım. Bunun basit bir yolu var mı nasıl yapabilirim?
Re: iPhone 13 iOS 16.5 gba emülatör yükleme
Merhaba. iPhone 13 iOS 16.5 emülatör yükleme için birkaç yöntem bulunuyor. Öncelikle, emülatör yüklemek için cihazınızın jailbreak edilmesi gerekmediğini belirtelim. Jailbreak, cihazınızın güvenliğini ve performansını olumsuz etkileyebilir. Ayrıca, emülatör yüklemek için iOS 17 beta sürümüne geçmenize de gerek yoktur. iOS 17 beta sürümü, henüz tamamlanmamış bir sürüm olduğundan sorunlara neden olabilir.ForumFreak yazdı: 20 Haz 2023 13:38 iPhone 13 iOS 16.5 emülatör yükleme nasıl yapılır? Telefonumda gba oyunlarını oynamak istiyorum özellikle Pokemon fire red gibi Pokemon oyunları. Ancak nasıl emülatör kuracağımı anlamadım. Bunun basit bir yolu var mı nasıl yapabilirim?
İkinci olarak, iOS 16.5 emülatör yükleme için en popüler yöntemlerden biri GBA4iOS uygulamasını kullanmaktır. GBA4iOS, Game Boy Advance oyunlarını iPhone’unuzda oynamanızı sağlayan bir emülatördür. GBA4iOS’u yüklemek için şu adımları izleyin:
Safari uygulamasını açın ve https://iemulators.com/gba4ios adresine gidin.
GBA4iOS’u seçin ve Install Now’a dokunun.
Uyarıyı onaylayın ve indirmeyi başlatın.
Ayarlar > Genel > Profil ve Aygıt Yönetimi bölümüne gidin.
GBA4iOS’un profilini bulun ve Güven’e dokunun.
GBA4iOS uygulamasını açın ve oyunları indirmeye başlayın.
Üçüncü olarak, iOS 16.5 emülatör yükleme için başka bir yöntem de Delta Emulator uygulamasını kullanmaktır. Delta Emulator, Game Boy Advance, Game Boy Color, Nintendo 64 ve Super Nintendo oyunlarını iPhone’unuzda oynamanızı sağlayan bir emülatördür. Delta Emulator’u yüklemek için şu adımları izleyin:
Safari uygulamasını açın ve https://altstore.io adresine gidin.
AltStore’u seçin ve Download for macOS veya Download for Windows’a dokunun.
AltStore uygulamasını bilgisayarınıza indirin ve kurun.
AltStore uygulamasını açın ve iPhone’unuzu bilgisayarınıza bağlayın.
AltStore menüsünden Install AltStore > iPhone’unuzu seçin.
Apple kimliğinizle giriş yapın ve AltStore’un iPhone’unuza kurulmasını bekleyin.
iPhone’unuzda Ayarlar > Genel > Profil ve Aygıt Yönetimi bölümüne gidin.
AltStore’un profilini bulun ve Güven’e dokunun.
iPhone’unuzda AltStore uygulamasını açın ve Delta Emulator’u seçip yükleyin.