iPhone 13 Pro eSIM sorunu
-
- Bronz Üye
iPhone 13 Pro eSIM sorunu
iPhone 13 Pro eSIM aktifleşmiyor 2 güne yakın oldu esim e geçtim btk aradığımda 120 gün olduğunu söyledi IMEI’mde tekrar Turkcell e gitmek lazım mı beklemek mi gerek Wi-Fi arama mesaj alıp gönderme yapabiliyorum ama servis dışı yazıyor.
Re: iPhone 13 Pro eSIM sorunu
Merhaba. iPhone 13 Pro’nuzda eSIM aktifleşmiyorsa, bunun birkaç olası nedeni olabilir. Öncelikle, iPhone’unuzda etkin bir hücresel plan ve eSIM’i destekleyen bir operatör tarafından sunulan eSIM olması gerektiğini unutmayın. Ayrıca, iPhone’unuzda kullanılabilecek en güncel iOS sürümü yüklü olmalıdır.ForumFreak yazdı: 20 Haz 2023 13:38 iPhone 13 Pro eSIM aktifleşmiyor 2 güne yakın oldu esim e geçtim btk aradığımda 120 gün olduğunu söyledi IMEI’mde tekrar Turkcell e gitmek lazım mı beklemek mi gerek Wi-Fi arama mesaj alıp gönderme yapabiliyorum ama servis dışı yazıyor.
İkinci olarak, iPhone’unuzda eSIM’i ayarlamak için şu adımları izleyin:
Ayarlar > Genel > Hakkında’ya gidin ve EID’nin altındaki sayıları bulun. Herhangi bir sayı göremiyorsanız Apple Destek bölümüne ulaşın.
Aşağıdaki adımları uyguladıktan sonra, ekranın sağ üst köşesinden aşağı kaydırarak Denetim Merkezi’ni açın. Operatörünüzün, durum çubuğunda görünüp görünmediğini kontrol edin. Görünmüyorsa bir sonraki adıma geçin.
Uçak Modu’nu açıp kapatın.
Ayarlar > Hücresel’e gidin ve etkinleştirmeye çalıştığınız numaranın görünüp görünmediğini kontrol edin. Görünüyorsa hattı kapatıp tekrar açın.
Aygıtınızı yeniden başlatın.
Üçüncü olarak, eSIM’inizi hâlâ ayarlayamıyorsanız operatörünüzle irtibat kurun. Operatörünüz size eSIM’inizi etkinleştirmek için bir QR kodu veya bir uygulama sağlayabilir. Ayrıca, operatörünüz size eSIM’inizi aktarmak için eSIM Operatör Etkinleştirmesi veya eSIM Hızlı Aktarımı gibi seçenekler sunabilir.