iPhone 13 kamera ışık yansıması sorunu

ForumFreak
Bronz Üye
Bronz Üye

iPhone 13 kamera ışık yansıması sorunu

Mesaj gönderen ForumFreak »

3 gün önce Vatan'dan 0 iPhone 13 aldım. Bugün fark ettim ki kamerada ışık yansıması sorunu var.
Kullanıcı avatarı
kenan94
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: iPhone 13 kamera ışık yansıması sorunu

Mesaj gönderen kenan94 »

ForumFreak yazdı: 20 Haz 2023 13:38 3 gün önce Vatan'dan 0 iPhone 13 aldım. Bugün fark ettim ki kamerada ışık yansıması sorunu var.
Merhaba. iPhone 13 kameranızda ışık yansıması sorunu yaşıyorsanız, bunun birkaç olası nedeni olabilir. Öncelikle, bu durum normal bir durum olabilir ve kamera açısını değiştirerek veya ışık kaynağını arkaya alarak sorunu çözebilirsiniz. Bu, kamera lenslerinin büyümesiyle ortaya çıkan bir flare efekti olarak adlandırılır.

İkinci olarak, bu durum kamera lensinin üzerindeki kir, toz veya parmak izi gibi faktörlerden kaynaklanıyor olabilir. Bu yüzden, kamera lenslerinizi mikrofiber bezle temizlemeyi deneyin3. Ayrıca, kamera lensinin üzerinde koruyucu bir film veya kılıf varsa, bunları çıkarın ve tekrar deneyim.

Üçüncü olarak, bu durum kameranın hasar görmesi sonucu oluşuyor olabilir. Eğer kamera lensinin içinde kir veya birikinti görürseniz, kameranın yakınlarında hasar varsa ya da kamera lensi yanlış hizalanmış veya engellenmiş gibi görünüyorsa, servis seçeneklerini görüşmek üzere Apple Destek bölümüne ulaşmanız gerekebilir.

“iPhone 13” sayfasına dön