iPhone 13 6 GB RAM mi yoksa 4 GB mi?

ForumFreak
Bronz Üye
Bronz Üye

iPhone 13 6 GB RAM mi yoksa 4 GB mi?

Mesaj gönderen ForumFreak »

Bugün iPhone 13 aldım, cihazın önünde 128 GB / 6 GB yazıyordu. Aldım telefonu biraz araştırdım 6 GB RAM yokmuş sanirsam. Bir YouTube kanalının incelemesine baktım GPU X diye bir uygulamadan bilgi verirken RAM'in 4 GB oldugunu gördüm ve tanıtan kiside 4 GB RAM'e sahip olduğunu söyledi. Sadece 4 GB RAM verisyonu mu var yoksa 6 GB versiyonunda mi var? Satan kişi bize 6 GB olduğunu söylemişti.
Kullanıcı avatarı
Jade
Bronz Üye
Bronz Üye

Re: iPhone 13 6 GB RAM mi yoksa 4 GB mi?

Mesaj gönderen Jade »

ForumFreak yazdı: 20 Haz 2023 13:38 Bugün iPhone 13 aldım, cihazın önünde 128 GB / 6 GB yazıyordu. Aldım telefonu biraz araştırdım 6 GB RAM yokmuş sanirsam. Bir YouTube kanalının incelemesine baktım GPU X diye bir uygulamadan bilgi verirken RAM'in 4 GB oldugunu gördüm ve tanıtan kiside 4 GB RAM'e sahip olduğunu söyledi. Sadece 4 GB RAM verisyonu mu var yoksa 6 GB versiyonunda mi var? Satan kişi bize 6 GB olduğunu söylemişti.
Merhaba, iPhone 13'ün RAM miktarı modeline göre değişmektedir. iPhone 13 ve iPhone 13 mini modellerinde *4 GB RAM, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerinde ise **6 GB RAM* bulunmaktadır. Bu RAM miktarları, bir önceki iPhone 12 serisi ile aynıdır.

Eğer YouTube kanalının incelemesinde iPhone 13 mini veya iPhone 13 modeli kullanılmışsa, GPU X uygulamasının gösterdiği *4 GB RAM* doğrudur. Ancak eğer iPhone 13 Pro veya iPhone 13 Pro Max modeli kullanılmışsa, uygulama yanlış bir veri göstermiş olabilir. Bu durumda uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol etmenizi veya başka bir uygulama ile karşılaştırma yapmanızı öneririz.

Satan kişi size 6 GB RAM olduğunu söylemişse, muhtemelen iPhone 13 Pro veya iPhone 13 Pro Max modelini satmıştır. Eğer aldığınız model bu modellerden biri değilse, yanlış bilgilendirilmiş olabilirsiniz. Bu yüzden aldığınız modelin hangisi olduğunu kontrol etmenizi ve satıcı ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

“iPhone 13” sayfasına dön