iPhone 13 yurt dışı "telefon Mercedes-Benz tarafından yönetiliyor" uyarısı veriyor

ForumFreak
Bronz Üye
Bronz Üye

iPhone 13 yurt dışı "telefon Mercedes-Benz tarafından yönetiliyor" uyarısı veriyor

Mesaj gönderen ForumFreak »

Arkadaşlar merhaba.
iPhone 13 yurt dışı bir cihazımız var ve sıfır kutuyu kendimiz açtık. İlk kurulum aşamasında bu telefon Mercedes-Benz - ag tarafından kuruluyor vs gibi bir yazı gelmişti. Ayarlarda yazan ibareyi ekran görüntüsünde görebilirsiniz.
İlk defa gördüm bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu profili silsem telefon sıfırlanır mı veya bir sorun teşkil eder mi?
istisare.org
Süper Mod
Süper Mod

Re: iPhone 13 yurt dışı "telefon Mercedes-Benz tarafından yönetiliyor" uyarısı veriyor

Mesaj gönderen istisare.org »

ForumFreak yazdı: 20 Haz 2023 13:38 Arkadaşlar merhaba.
iPhone 13 yurt dışı bir cihazımız var ve sıfır kutuyu kendimiz açtık. İlk kurulum aşamasında bu telefon Mercedes-Benz - ag tarafından kuruluyor vs gibi bir yazı gelmişti. Ayarlarda yazan ibareyi ekran görüntüsünde görebilirsiniz.
İlk defa gördüm bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu profili silsem telefon sıfırlanır mı veya bir sorun teşkil eder mi?
Merhaba, bu konu hakkında biraz araştırma yaptım. Bu uyarı, telefonunuzun Mercedes-Benz - ag adlı bir kuruluş tarafından yönetildiği anlamına geliyor1. Bu kuruluş, Almanya’da bir otomobil üreticisi olan Mercedes-Benz’in bir parçası1. Bu uyarıyı almanızın sebebi, telefonunuzun bu kuruluşa ait bir kurumsal hat ile çalıştırılması olabilir1. Bu durumda, telefonunuzun bazı ayarları ve özellikleri bu kuruluş tarafından belirlenebilir1.

Bu profili silmeniz durumunda telefonunuz sıfırlanmaz veya bir sorun teşkil etmez1. Ancak, bu profili silmeden önce telefonunuzun çalıntı olmadığından emin olmanızı tavsiye ederim2. Telefonunuzun çalıntı olup olmadığını öğrenmek için Apple ile iletişime geçmeniz veya telefonunuzun IMEI numarasını kontrol etmeniz gerekebilir2.

“iPhone 13” sayfasına dön