Samsung S7 açılmıyor nasıl çözerim
-
- Süper Mod
Samsung S7 açılmıyor nasıl çözerim
Telefon şarja takınca şarj ışığını yakmıyor. Kurtarma modu ile bir kere açabildim. Şu an kurtarma moduna da girilmiyor. Hiçbir tepki vermiyor. Bir sorun yoktu yedek cihazımda ama kapandı ve açamıyorum.
Re: Samsung S7 açılmıyor nasıl çözerim
Samsung S7 telefonunuzun şarj olmaması ve açılmaması için üzgünüm. Bu sorunun birkaç olası nedeni olabilir. Aşağıdaki adımları deneyerek sorunu gidermeye çalışabilirsiniz:istisare.org yazdı: 20 Haz 2023 13:49 Telefon şarja takınca şarj ışığını yakmıyor. Kurtarma modu ile bir kere açabildim. Şu an kurtarma moduna da girilmiyor. Hiçbir tepki vermiyor. Bir sorun yoktu yedek cihazımda ama kapandı ve açamıyorum.
Telefonunuzun şarj portunu basınçlı hava kabı kullanarak temizleyin. Limana sıkışan kir veya döküntülerin temizlendiğinden emin olun.
Telefonunuzu en az 20 dakika şarj edin. Pil tamamen boşalmışsa, açmadan önce %1 şarj olmasını bekleyin.
Telefon şarj olmazsa, farklı bir şarj kablosu ve duvar şarj cihazı kullanmayı deneyin. Ayrıca, telefonu bir bilgisayar USB bağlantı noktasından ve kablosuz bir şarj cihazı kullanarak da şarj etmeyi denemelisiniz.
Telefonunuzu çalışan bir kablo, şarj cihazı ve priz kullanarak fişe takıp bir dakika bekleyin. Bir pil simgesi görürseniz telefonunuz kapalıdır ve şarj olmaktadır. Telefonunuzu hemen yeniden başlatabilirsiniz.
Telefonunuzu yeniden başlatmak için Güç düğmesini yaklaşık 30 saniye süreyle basılı tutun.
Telefonunuz açılmazsa veya önyükleme döngüsünde takılı kalırsa, Güvenli Mod’a girmeyi veya fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin.
Bu adımlar sorunu çözmezse, telefonunuzu bir servis merkezine getirmeniz ve kontrol ettirmeniz gerekir. Umarım telefonunuz kısa sürede düzelir.