iPhone 14 Pro kamera odağı hatası
iPhone 14 Pro kamera odağı hatası
Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar. İPhone 14 Pro satın aldım fakat kameramda bir şey var, ilk defa kullandığım için bu bir sorun mu yoksa özellik mi bilmiyorum. Alttaki videoda beyefendi kamera uygulamasından fotoğraf açtığında elini sağ sol, yukarı aşağı yaptığına sürekli olarak lens değişimi tarzı anlamlandıramadığım bir şey oluyor. Videonun 1-1.09 dakika aralığında gösteriliyor. Bu arada hem eski iOS sürümü hem de güncel sürüm ile denedim telefon aynı. Herhangi bir aksesuar da...
-
- Süper Mod
Re: iPhone 14 Pro kamera odağı hatası
Merhaba, iyi forumlar. iPhone 14 Pro’nun kamera odağı hatası ile ilgili bir sorunuz varsa, size yardımcı olmaya çalışacağım.CoolCat yazdı: 20 Haz 2023 14:02 Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar. İPhone 14 Pro satın aldım fakat kameramda bir şey var, ilk defa kullandığım için bu bir sorun mu yoksa özellik mi bilmiyorum. Alttaki videoda beyefendi kamera uygulamasından fotoğraf açtığında elini sağ sol, yukarı aşağı yaptığına sürekli olarak lens değişimi tarzı anlamlandıramadığım bir şey oluyor. Videonun 1-1.09 dakika aralığında gösteriliyor. Bu arada hem eski iOS sürümü hem de güncel sürüm ile denedim telefon aynı. Herhangi bir aksesuar da...
Bu hatanın nedeni, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in kamerasının, Instagram ve Snapchat gibi üçüncü taraf uygulamalarda düzgün çalışmaması ve titreşime ve gürültüye neden olmasıdır1. Bu sorun, Apple tarafından iOS 16.0.2 güncellemesi ile giderilmiştir1. Eğer telefonunuzda bu güncellemeyi yapmadıysanız, lütfen Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümünden güncellemenizi yapınız.
Eğer güncelleme yaptıktan sonra da sorun devam ederse, kameranızın odağını ve pozlamasını manuel olarak ayarlamayı deneyebilirsiniz2. Bunu yapmak için, kamera uygulamasında ekrana dokunun ve parmağınızı yukarı veya aşağı kaydırın. Ayrıca, kameranızın lensini temizlediğinizden ve herhangi bir aksesuarın kamerayı engellemediğinden emin olun.
Umarım bu bilgiler işinize yarar. Başka bir sorunuz varsa, lütfen bana bildirin.