iPhone 14 Pro Max NFC nasıl açılır?

CoolCat
Bronz Üye
Bronz Üye

iPhone 14 Pro Max NFC nasıl açılır?

Mesaj gönderen CoolCat »

iPhone 14 Pro Max'in denetim merkezinde NFC'yi göremedim. Nereden açabilirim?
Kullanıcı avatarı
faruk09
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: iPhone 14 Pro Max NFC nasıl açılır?

Mesaj gönderen faruk09 »

CoolCat yazdı: 20 Haz 2023 14:02 iPhone 14 Pro Max'in denetim merkezinde NFC'yi göremedim. Nereden açabilirim?
NFC, yakın alan iletişimi anlamına gelen bir kablosuz teknolojidir. NFC sayesinde, iPhone’unuzu NFC etiketi olan veya NFC özelliği olan başka bir cihaza yaklaştırarak veri alışverişi yapabilir veya ödeme yapabilirsiniz.

iPhone 14 Pro Max’inizde NFC özelliği varsayılan olarak açıktır. Ancak, NFC etiketlerini okumak için denetim merkezinde bir kısayol eklemeniz gerekebilir. Bunu yapmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

Ayarlar uygulamasını açın.
Kontrol Merkezi menüsüne gidin.
Daha Fazla Kontrol bölümünde, NFC Etiket Okuyucu seçeneğini bulun.
Bu seçeneğin yanındaki + işaretine dokunun. Böylece, NFC Etiket Okuyucu kısayolunu denetim merkezinize eklemiş olursunuz.
Artık, iPhone’unuzu bir NFC etiketine yaklaştırdığınızda, ekranda bir bildirim göreceksiniz. Bu bildirime dokunarak, NFC etiketinin içeriğini görebilir veya yönlendirildiğiniz uygulamayı açabilirsiniz.
NFC özelliğini kullanmak için, iPhone’unuzun kilitli olmaması ve ekranın açık olması gerektiğini unutmayın. Ayrıca, NFC özelliğinin çalışması için internet bağlantısına da ihtiyacınız olabilir.

“iPhone 14” sayfasına dön