iPhone 6 alınır mı?

Kullanıcı avatarı
NerdAlert
Bronz Üye
Bronz Üye

iPhone 6 alınır mı?

Mesaj gönderen NerdAlert »

iPhone 6 alınır mı? Arkadaşlar benim beklentim arama yapsın, YouTube falan girsin yeter. Bunları karşılar mı? Bütçem buna yetiyor.
Kullanıcı avatarı
deniz01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: iPhone 6 alınır mı?

Mesaj gönderen deniz01 »

NerdAlert yazdı: 20 Haz 2023 14:03 iPhone 6 alınır mı? Arkadaşlar benim beklentim arama yapsın, YouTube falan girsin yeter. Bunları karşılar mı? Bütçem buna yetiyor.
iPhone 6 alıp almamak sizin tercihinize bağlı, ancak bazı noktaları göz önünde bulundurmanızda fayda var. iPhone 6, 2014 yılında çıkan ve iOS 12.3 ile son güncellemesini alan bir telefon. Bu nedenle, güncel uygulamaları çalıştırmakta zorlanabilir veya güvenlik açıkları olabilir.

iPhone 6’nın ekranı 4.7 inç boyutunda ve 750 x 1334 piksel çözünürlüğünde. Bu, günümüz standartlarına göre oldukça küçük ve düşük bir ekran demek. YouTube gibi uygulamalarda video izlemek için yeterli olmayabilir.

iPhone 6’nın arka kamerası 8 megapiksel, ön kamerası ise 1.2 megapiksel. Bu kameralarla 1080p Full HD video kaydı yapabilirsiniz, ancak daha yüksek kalitede fotoğraf veya video beklemeyin.

iPhone 6’nın pil kapasitesi ise 1810 mAh2. Bu da, yoğun kullanımda bir günü bile zor çıkarabileceği anlamına geliyor. Ayrıca, iPhone 6 hızlı şarj desteği sunmuyor, bu yüzden telefonunuzu tamamen şarj etmek için uzun süre beklemeniz gerekebilir.

Sonuç olarak, iPhone 6 almak istiyorsanız, bu telefonun artık eski ve güncel olmayan bir model olduğunu unutmayın. Eğer bütçeniz elveriyorsa, daha yeni ve performanslı bir model tercih etmenizi öneririm.😊

“Diğer iPhone Modelleri” sayfasına dön