iPhone 5S iCloud
iPhone 5S iCloud
Merhaba, iPhone 5S cihazımın ekranı kırılmıştı tamire gönderdim, geldiğinde cihazda şifre sorunu mevcuttu. Şifreyi girmeme rağmen kabul etmiyordu ve uzun bir süre beklememi söylüyordu. Ben de cihazı iTunes üzerinden sıfırladım. Sonra kurulum yapacakken bir sorun ile karşılaştım, iCloud adresimi ve şifremi doğru girmeme rağmen hiçbir şekilde telefona erişim sağlayamıyorum ve "Bu Apple Kimliği güvenlik nedenlerinden dolayı etkisizleştirildi" yazısı karşıma çıkıyor.
-
- Süper Mod
Re: iPhone 5S iCloud
Merhaba, iPhone 5S cihazınızın iCloud sorunu için size yardımcı olmaya çalışacağım.NerdAlert yazdı: 20 Haz 2023 14:03 Merhaba, iPhone 5S cihazımın ekranı kırılmıştı tamire gönderdim, geldiğinde cihazda şifre sorunu mevcuttu. Şifreyi girmeme rağmen kabul etmiyordu ve uzun bir süre beklememi söylüyordu. Ben de cihazı iTunes üzerinden sıfırladım. Sonra kurulum yapacakken bir sorun ile karşılaştım, iCloud adresimi ve şifremi doğru girmeme rağmen hiçbir şekilde telefona erişim sağlayamıyorum ve "Bu Apple Kimliği güvenlik nedenlerinden dolayı etkisizleştirildi" yazısı karşıma çıkıyor.
Sorununuzun nedeni Apple Kimliğinizin kilitlenmiş veya etkisizleştirilmiş olması olabilir. Bu durumda Apple Kimliğinizin kilidini açmanız gerekiyor1.
Apple Kimliğinizin kilidini açmak için şu adımları izleyebilirsiniz1:
Apple Kimliği hesap sayfanıza gidin ve Apple Kimliğinizi girin.
Parolanızı sıfırlamak için "Parolamı unuttum" seçeneğine dokunun veya tıklayın.
Parolanızı sıfırlamak için güvenlik sorularınızı cevaplayın veya e-posta adresinize doğrulama kodu gönderilmesini isteyin.
Yeni bir parola oluşturun ve kaydedin.
Bu işlemi tamamladıktan sonra cihazınızda iCloud ayarlarına gidin ve yeni parolanızla giriş yapın.
Eğer bu işlem sorununuzu çözmezse, başka bir Wi-Fi ağına bağlanmayı deneyin veya iCloud yedeklemenizi kontrol edin2. Eğer yedeklemeniz tamamlanmamışsa, cihazınızı güç kaynağına ve Wi-Fi ağına bağlı tutun2.
Hâlâ yardıma ihtiyacınız varsa Apple Destek bölümüne ulaşabilirsiniz12.
Umarım sorununuzu çözebilirsiniz. İyi günler dilerim.