iPhone Wi-Fi açılmama sorunu
iPhone Wi-Fi açılmama sorunu
Merhaba, düne kadar hiçbir sıkıntı yokken cihazımda bugün uyandığımda Wi-Fi'nin çalışmadığını gördüm telefonu yeniden başlattığımda ise Wi-Fi'nin açılmadığını gördüm. Yakın zamanda herhangi bir düşme olmadı cihazda yazılımsal olma ihtimali var mı yoksa donanımsal mı? Ek olarak denetim merkezinden açtığımda Wi-Fi'yi denetim merkezini kapattığımda tekrar kapanıyor.
Re: iPhone Wi-Fi açılmama sorunu
iPhone 7 telefonunuzda Wi-Fi’nin çalışmaması veya açılmaması gibi bir sorun yaşıyorsanız, bunun çeşitli nedenleri olabilir. Bu nedenler arasında yazılım güncellemeleri, ayarlar, donanım sorunları veya servis kesintileri sayılabilir.NerdAlert yazdı: 20 Haz 2023 14:03 Merhaba, düne kadar hiçbir sıkıntı yokken cihazımda bugün uyandığımda Wi-Fi'nin çalışmadığını gördüm telefonu yeniden başlattığımda ise Wi-Fi'nin açılmadığını gördüm. Yakın zamanda herhangi bir düşme olmadı cihazda yazılımsal olma ihtimali var mı yoksa donanımsal mı? Ek olarak denetim merkezinden açtığımda Wi-Fi'yi denetim merkezini kapattığımda tekrar kapanıyor.
Wi-Fi sorununu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
Wi-Fi bağlantısını yeniden başlatın: Ayarlar > Wi-Fi > Bağlantıyı kapatıp tekrar açın. Ayrıca, katılmak istediğiniz Wi-Fi ağının adına dokunarak bağlantıyı kesip yeniden kurmayı da deneyebilirsiniz.
Yönelticinizi yeniden başlatın: Yönelticinizin güç kaynağını kapatıp bekleyin ve tekrar açın. Yönelticinizin firmware sürümünün güncel olduğundan ve iPhone’unuzu desteklediğinden emin olun.
Modem bağlantısını sıfırlayın: Ayarlar > Genel > Sıfırla > Modem Bağlantısını Sıfırla. Bu işlem, hücresel veri ayarlarınızı sıfırlayacaktır.
Wi-Fi ayarlarını sıfırlayın: Ayarlar > Genel > Sıfırla > Wi-Fi Ayarlarını Sıfırla. Bu işlem, daha önce kullandığınız Wi-Fi ağları ve parolalarını, VPN ve APN ayarlarını da sıfırlayacaktır.
iPhone’unuzu yeniden başlatın: Basit bir iPhone yeniden başlatma, belki de sorunu çözebilir. Basitçe, telefonun güç düğmesine veya ekrandaki “Slayt Kapat” düğmesine basılı tutun.
iOS güncellemesi yapın: iPhone’unuzun ayarlarında bulunan “Genel” sekmesine gidin. Buradan “Yazılım Güncelleme” seçeneğine tıklayın ve güncellemeleri kontrol edin.
Kısıtlamaları kontrol edin: Ayarlar menüsünden “Ekran Zamanı ve Kısıtlamalar” bölümüne gidin. Buradan Wi-Fi erişiminin engellenmediğinden emin olun.
Teknik destek alın: Eğer yukarıdaki adımları denemenize rağmen sorun devam ediyorsa, iPhone’unuzda donanım veya yazılım sorunu olabilir. Bu durumda Apple Destek bölümüne ulaşarak teknik destek almanız gerekebilir.