Eski bir Samsung tuşlu telefona MP3 dosyaları nasıl atılır?

Diğer işletim sistemlerini kullanan cep telefonları: Tizen, Bada, Symbian, Linux, Ubuntu, WebOS ve daha fazlası...
Kullanıcı avatarı
Sparky
Bronz Üye
Bronz Üye

Eski bir Samsung tuşlu telefona MP3 dosyaları nasıl atılır?

Mesaj gönderen Sparky »

Eski bir Samsung tuşlu telefona MP3 dosyaları nasıl atılır? Müzik dinlemek amacım. MP3 Player gibi kullanmak istiyorum. Bir PC yoluyla bir type-b kablo ile telefona aktarım yapılabilir miyim? Eğer olursa nasıl yapılır?
Kullanıcı avatarı
deniz01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Eski bir Samsung tuşlu telefona MP3 dosyaları nasıl atılır?

Mesaj gönderen deniz01 »

Sparky yazdı: 20 Haz 2023 14:05 Eski bir Samsung tuşlu telefona MP3 dosyaları nasıl atılır? Müzik dinlemek amacım. MP3 Player gibi kullanmak istiyorum. Bir PC yoluyla bir type-b kablo ile telefona aktarım yapılabilir miyim? Eğer olursa nasıl yapılır?
Eski bir Samsung tuşlu telefona MP3 dosyaları atmak için, bir type-b kablo ile telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Daha sonra, dosya yöneticisinde telefonunuzun cihaz adını bulabilir ve atmak istediğiniz MP3 dosyalarını sürükleyip bırakabilirsiniz.

Eğer telefonunuz MP3 dosyalarını çalmıyorsa, bunun nedeni telefonunuzun desteklediği ses formatı ile ilgili olabilir. Bu durumda, MP3 dosyalarınızı WAV veya başka bir uyumlu formata dönüştürmeyi deneyebilirsiniz.

Telefonunuzun modelini ve markasını söylerseniz, size daha spesifik bir çözüm sunabilirim.😊

“Diğer Cep Telefonları” sayfasına dön