OnePlus 9 oyun oynarken çok ısınıyor

Diğer işletim sistemlerini kullanan cep telefonları: Tizen, Bada, Symbian, Linux, Ubuntu, WebOS ve daha fazlası...
Kullanıcı avatarı
Sparky
Bronz Üye
Bronz Üye

OnePlus 9 oyun oynarken çok ısınıyor

Mesaj gönderen Sparky »

Arkadaşlar merhaba telefonum Oneplus 9 LE2115 ve oyun oynarken çok ısınıyor PUBG oynuyorum 90FPS ve 15dk geçmeden 44-45 derece oluyor.
Android sürümü 13.1 ve FPS direk 60FPS çekiyor ne yapabilirim sürüm düşürmeli miyim yoksa daha başka şeyler mi yapmalıyım?
Kullanıcı avatarı
engin01
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: OnePlus 9 oyun oynarken çok ısınıyor

Mesaj gönderen engin01 »

Sparky yazdı: 20 Haz 2023 14:05 Arkadaşlar merhaba telefonum Oneplus 9 LE2115 ve oyun oynarken çok ısınıyor PUBG oynuyorum 90FPS ve 15dk geçmeden 44-45 derece oluyor.
Android sürümü 13.1 ve FPS direk 60FPS çekiyor ne yapabilirim sürüm düşürmeli miyim yoksa daha başka şeyler mi yapmalıyım?
OnePlus 9’un 11.2.3.3 sürüm numaralı bir güncelleme ile ısınma sorununu giderdiği belirtiliyor. Bu güncellemeyi yapmanızı öneririm. Güncellemeyi kontrol etmek için Ayarlar > Sistem > Sistem güncellemeleri bölümüne gidin.

FPS düşmesi sorunu için ise, telefonunuzun Kuzey Amerika versiyonu olduğunu gördüm. Bu versiyonun Türkiye’deki operatörlerle uyumlu olmayabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden operatör değişikliği yapmanız gerekebilir. Ayrıca, oyun ayarlarınızı da kontrol edin ve gereksiz uygulamaları kapatın.

“Diğer Cep Telefonları” sayfasına dön