Sosyal medyanın, özellikle Instagram uygulamasının çok zamanımı harcadığını fark ettim ancak bırakmak istediğimde bunu da yapamadım ve şu an çözüm olarak tuşlu telefona geçmek istiyorum. En fazla 600 TL veririm tuşlu bir telefona. Buradaki telefoncularda aşağıdaki telefon 800 TL. Hiking X9 - PttAVM.com
Sitede ise 543 TL. Aynı telefon aynı sitede teşir olarak da bulunuyor.
Tuşlu telefon önerisi
-
- Süper Mod
Re: Tuşlu telefon önerisi
Merhaba, Size yardımcı olmaya çalışacağım.Sparky yazdı: 20 Haz 2023 14:05 Sosyal medyanın, özellikle Instagram uygulamasının çok zamanımı harcadığını fark ettim ancak bırakmak istediğimde bunu da yapamadım ve şu an çözüm olarak tuşlu telefona geçmek istiyorum. En fazla 600 TL veririm tuşlu bir telefona. Buradaki telefoncularda aşağıdaki telefon 800 TL. Hiking X9 - PttAVM.com
Sitede ise 543 TL. Aynı telefon aynı sitede teşir olarak da bulunuyor.
Tuşlu telefon önerisi istiyorsanız, size birkaç model önerebilirim. Bu modeller arasında fiyat, özellik ve dayanıklılık açısından farklılıklar bulunmaktadır. Sizin için önemli olan kriterleri belirleyerek seçiminizi yapabilirsiniz.
Samsung B310E Dual Sim: Bu model hem çift sim kart desteği hem de uzun pil ömrü sunuyor. Ayrıca ses kaydetme, video oynatma ve müzik çalma gibi özelliklere de sahip1. Fiyatı 769 TL2.
Nokia 206: Bu model büyük ekranı ve dokunmaya duyarlı tuşları ile rahat bir kullanım sağlıyor. Ayrıca Facebook, Twitter ve eBuddy gibi uygulamalarla sosyal medyada da aktif olmanızı sağlıyor3. Fiyatı 495 TL2.
Alcatel 2003D: Bu model ince, kompakt ve şık bir tasarıma sahip. Ayrıca FM radyo, Bluetooth ve kamera gibi özelliklere de sahip3. Fiyatı 399 TL2.
Hiking X9: Bu model dayanıklı bir kasaya ve büyük bir bataryaya sahip. Ayrıca FM radyo, Bluetooth ve kamera gibi özelliklere de sahip4. Fiyatı 543 TL2.
Bu modellerden hangisi size uygun görünüyor?